Posts Tagged ‘Vitartes’

 • Life Science-kvarter i Hagastaden fullt uthyrt

  Vitartes Vitartes har utvecklat lokaler om 25 000 kvadratmeter för vård, forskning och utbildning i kvarteret Patienten i Hagastaden, i Stockholm. Nu är samtliga hyresgäster klara.

 • Lånar 800 miljoner av NIB

  Vitartes Samhällsfastighetsbolaget Hemsö har av Nordiska Investeringsbanken erhållit ett lån om 800 miljoner kronor. Det rör sig om ett icke-säkerställt lån med en löptid om åtta år som är kopplat till utvecklingen av fastigheten Patienten 1 i Hagastaden.

 • Fortsatt byggsamarbete i Hagastaden

  Vitartes Vitartes och Veidekke Bygg Kommersiellt har tecknat avtal för ett fortsatt samarbete kring fastigheter i Hagastaden. Arbetet kommer utföras av Arcona, ett dotterbolag till Veidekke Bygg.

 • Vitartes förvärvar i Hagastaden

  Vitartes Hemsös och SveaNors gemensamt ägda projektutvecklingsbolag Vitartes förvärvar ytterligare mark i den Hagastaden. Köpeskilling uppgår till 202 miljoner kronor.

 • Johansson blir ny vd på SveaNor

  Vitartes Olof Johansson blir ny vd på SveaNor. Han efterträder Steinar Stokke, som blivit vd i det nya Vitartes, som SveaNor startat tillsammans med Hemsö.

 • Vitartes – namnet på gemensamt bolag

  Vitartes Hemsö och SveaNor har tidigare aviserat att de bildar ett gemensamt projektutvecklingsbolag för fastigheter inom Life Science. Namnet på bolaget blir Vitartes och nyckelroller i det nya bolaget tillsätts från ägarbolagen.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived