Posts Tagged ‘Tribona’

 • Per Johansson blir vd på Brinova

  Tribona Per Johansson, vd för Tribona, går över till en motsvarande roll på Brinova Fastigheter den 1 april. I samband med att Catena tog över Tribona aviserade han att han lämnar Tribona sista mars och dagen därpå börjar han alltså sin nya tjänst.

 • Catena erhållit 94,5 i Tribona – aktien avnoteras 22 februari

  Tribona Catena meddelade på måndagen att man nu har erhållit 94,5 procent av kapitalet och rösterna i Tribona och att man inom kort kommer att påkalla tvångsinlösen av resterande aktier.

 • Väl godkänt för Tribonas sista bokslutskommuniké som noterat bolag

  Tribona I vad som sannolikt blev Tribonas sista bokslutskommuniké rapporterar man ett driftnetto om 79 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2015.

 • Vd lämnar Tribona 31 mars

  Tribona Tribonas vd Per Johansson kommer att lämna sin anställning 31 mars. Det framgår av hans vd-ord i bolagets bokslutskommuniké för 2015 som släpptes på torsdagen.

 • Förlänger med PostNord i Haninge

  Tribona Tribona har förlängt sitt befintliga hyresavtal med PostNord, om cirka 32 000 kvadratmeter i Haninge. I samband med förlängningen bygger man också ut fastigheten med 7 000 kvadratmeter.

 • Catena kontrollerar 91,6 procent av rösterna i Tribona

  Tribona När acceptperioden för Catenas uppköpsbud på Tribona löpte ut den 15 januari hade Catena erhållit acceptans från ägare av 91,6 procent av kapitalet i Tribona. Det räcker för att påkalla tvångsinlösen av resterande aktier men innan så blir fallet kommer Catena att förlänga acceptfristen till 5 februari.

 • Catenas Tribona-bud förklaras ovillkorat

  Tribona Catenas offentliga uppköpserbjudande av Tribona var villkorat av ett beslut om nyemission av aktier vid en extra bolagsstämma. På måndagen fattades beslut, och budet förklaras därmed ovillkorat.

 • Fastighetschef säljer Tribona-aktier

  Tribona Christian Berglund, fastighetschef i Tribona, har sålt alla sina aktier i bolaget. Totalt rör det sig om 9 500 aktier som Berglund sålde den 6 november.

 • Akitespararna rekommenderar Catenas bud

  Tribona Efter att ha uttryckt skepsis över att Catenas vd Gustaf Hermelin skulle väljas in i Tribonas styrelse vid bolagets extrastämma, uppger Aktiespararna, via deras tidning, att man rekommenderar Catenas bud.

 • Blankar Tribonas aktie

  Tribona Franska banken Credit Industriel et Commercial (CIC) blankade i slutet av oktober 0,7 procent av kapitalet i Tribona.

 • Tribona får ny valberedning

  Tribona Tribonas valberedning har fått nya ledamöter, till följd av den extra bolagsstämma som hölls den 23 oktober och Catenas förvärv av Klöverns aktier i bolaget.

 • ”Inte okej att en budgivare ges en styrelseplats”

  Tribona Som Fastighetsnytt rapporterade på fredagen uttryckte Aktiespararnas representanter på Tribonas extrastämma tvivel över att Catenas vd Gustaf Hermelin skulle väljas in i Tribonas styrelse då Catena har lagt ett bud på bolaget och skulle således få en orättvis insyn i bolaget, en insyn som potentiella konkurrerande budgivare inte skulle få.

 • Klövern-aktier lyfter och sänker Corem

  Tribona Corem Property Group redovisar ett driftöverskott på 118 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det är aningen sämre än ifjol då driftöverskottet uppgick till 126 miljoner för samma kvartal men det har sin förklaring i att Corem under året har sålt fyra fullt uthyrda fastigheter i Danmark och därmed har intäkterna minskat.

 • Ny styrelse vald i Tribona

  Tribona Tribonas extra bolagsstämma på fredagsförmiddagen röstade för valberedningens nyaste förslag att välja in Gustaf Hermelin, vd för Catena, och Anette Asklin, tidigare finansdirektör på Castellum, i styrelsen. Gustaf Hermelin valdes till styrelseordförande.

 • Corem återkallar uppköpserbjudandet

  Tribona Corem återkallar sitt uppköpserbjudande till aktieägarna i Tribona. Efter att Catena säkrat 62 procent av aktierna i Tribona, “står det klart att Corem inte kommer att erhålla tillräckligt hög acceptgrad”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

 • Tribona rekommenderar Catenas bud

  Tribona Budkommittén i Tribonas styrelse rekommenderar enhälligt bolagets aktieägare att acceptera Catenas uppköpserbjudande. Det framkommer i ett uttalande från Mats-Olof Ljunquist, Malin Rylander-Leijon och Anneli Jansson.

 • Ville ha sju… blev tre

  Tribona Rutger Arnhult och Patrik Essehorn har informerat valberedningen i Tribona om att de inte kommer att sitta kvar i bolagets styrelse efter extra bolagsstämman som hålls på fredagen.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived