Posts Tagged ‘Tobin Properties’

 • Styrelse nobbar Klöverns bud

  Tobin Properties Styrelsen för Tobin Properties har valt att inte rekommendera Klöverns budpliktsbud på bostadsutvecklingsbolaget. Klövern lade ett bud på samtliga utestående aktier i Tobin den 9 februari och erbjöd då 22,65 kronor per stamaktie och 108,5 kronor per preferensaktie.

 • Klövern tillträder Tobin-aktier

  Tobin Properties Klövern har på onsdagen tecknat och tillträtt de 7,5 miljoner stamaktier i Tobin Properties man köpte via en riktad nyemission. Aktierna tecknas till kursen 20 kronor vilket tillför Tobin 150 miljoner kronor i nytt kapital.

 • Tobins stämma godkänner räddningspaket

  Tobin Properties Tobin Properties extra bolagsstämma som gick av stapeln på måndagen röstade för styrelsens förslag om en riktad nyemission av 7,5 miljoner nya stamaktier i bolaget.

 • Kungsleden förvärvar för 485 miljoner

  Tobin Properties Kungsleden utökar sin kontorsportfölj och köper tre fastigheter på Kungsholmen i Stockholm. Säljare är Tobin Properties.

 • Tobins aktie tillbaka på bottennivåer

  Tobin Properties Efter att ha stigit rejält på nyheten om att Klövern skulle skjuta nytt kapital in i Tobin Properties har bolagets aktie fallit tillbaka de senaste dagarna. I måndagens handel föll den sedan rejält, med hela 7,9 procent.

 • Cash is king…

  Tobin Properties Medan vissa drabbas av krisen är det bra läge för kapitalstarka aktörer på bostadsutvecklingsmarknaden som kan köpa upp projekt och mark till vrakpriser.

 • Klövern blir huvudägare i Tobin

  Tobin Properties Klövern går in som ny huvudägare i krisdrabbade bostadsutvecklaren Tobin Properties och skjuter 150 miljoner kronor till bolaget genom en riktad nyemission samt garanterar en företrädesemission som kommer att ge Tobin ytterligare 52 miljoner kronor.

 • Tobin fortsätter klättra

  Tobin Properties Tobin Properties stamaktie fortsätter att stiga på First North sedan nyheten om att Sagax köpt in sig i bolaget gjutit nytt liv i aktien på torsdagen. Efter att ha fallit med över 70 procent hittills i år och bottnat i 24,8 kronor onsdagen 15 november steg aktien med 14,5 procent på torsdagen.

 • Sagax köper in sig i Tobin Properties

  Tobin Properties Tobin Properties aktie lyfte med hela 19 procent i handeln på Stockholmsbörsens tillväxtmarknad First North Premier strax innan klockan 11 på torsdagsförmiddagen. Sagax har köpt in sig i bolaget.

 • Aktien har fallit med 70 procent

  Tobin Properties Stockholmsbörsens bostadsutvecklingsbolag har sett sina aktiekurser falla brant i takt med den växande oron på bostadsmarknaden. Värst drabbade av alla är Tobin Properties vars aktie har fallit med 70 procent hittills i år.

 • “Logiskt att bredda mot hyresrätter”

  Tobin Properties Efter att Wallenstam häromdagen meddelade att de omvandlar ett bostadsrättsprojekt till hyresrätter meddelar Tobin Properties, med tydligt fokus på bostadsrätter, att de breddar sitt utbud med hyresrätter.

 • Flyttar ”Golfbollen” – öppnar för tiotusentals bostäder

  Tobin Properties Efter flera år av turer fram och tillbaka meddelar regeringen att 50 miljoner avsetts i höstbudgeten för flytten av Bällstaradarn utanför Stockholm, som enligt många varit en av de största hämskorna för bostadsbyggandet i staden.

 • Martin Dahlgren till Tobin Properties

  Tobin Properties Tobin Properties anställer Martin Dahlgren som produktionschef och utökar därmed även ledningsgruppen.

 • Vd köper aktier i Tobin

  Tobin Properties Erik Karlin, vd på Tobin Properties, har köpt 4 000 aktier i bolaget. Drygt 263 000 kronor fick han betala för aktierna.

 • Ny stadsdel på gång i Nacka

  Tobin Properties Tobin Properties har tecknat avtal om att förvärva ett trettiotal sammanhängande villatomter omfattande 35 000 kvadratmeter mark i Nacka. Tillsammans med kommunen är planen att utveckla byggrätter för upp till 700 nya bostäder.

 • Tobin bygger 150 bostäder i Sundbyberg

  Tobin Properties Tobin Properties har tecknat ett markanvisningsavtal med Sundbyberg. Bolaget äger sedan tidigare grannfastigheten, och räknar med att kunna bygga totalt 150 bostäder i det nya kvarteret.

 • Tobin lånar upp 170 miljoner

  Tobin Properties Tobin Properties har tagit upp ett lån om 170 miljoner kronor genom en obligationsemission på den svenska penningmarknaden. Emissionen sker under bolagets befintliga obligationslån som har ett rambelopp på 500 miljoner kronor.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived