Posts Tagged ‘Terje Johansson’

 • Takes the helm at Framtiden

  Terje Johansson Terje Johansson leaves Malmö and MKB to become CEO at Förvaltnings AB Framtiden, the umbrella for residential companies owned by the city of Göteborg. He replaces Mariette Hilmersson, who earlier this year left Framtiden to become regional manager for Castellum.

 • Terje Johansson tar över Framtiden

  Terje Johansson Terje Johansson lämnar Malmö och MKB och tar över rollen som vd och koncernchef på Förvaltnings AB Framtiden i Göteborg. Han ersätter därmed Mariette Hilmersson som tidigare i år gick över till en roll som vd för Castellum region väst.

 • Föreslår slopning av bytesrätt och inkomstkrav

  Terje Johansson För att komma till rätta med den svarta bostadsmarknaden föreslår åtta företrädare för allmännyttiga bolag sju punkter för att vända utvecklingen.

 • MKB tecknar avtal för 2 000 bostäder

  Terje Johansson Allmännyttiga MKB i Malmö har tecknat ramavtal med Peab, BAB Byggtjänst och Tornstaden för bygget för cirka 2 000 nya bostäder i Malmö.

 • Investeringsviljan ökar i Malmö

  Terje Johansson Malmö har fått upp sitt byggande, bland annat tack vare allmännyttiga MKB som testat nya samarbeten som visar på en ökad investeringsvilja i staden.

 • “Kan inte räkna kronor och ören på dag ett”

  Terje Johansson Stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah i Rosengård, Malmö är ett av vår tids mest omdiskuterade sådana. Projektet har både hyllats och fått skarp kritik. Under Business Arena Göteborg förklarade några av aktörerna varför de vill vara med i projektet.

 • MKB-anställd misstänks för korruption

  Terje Johansson En anställd på Malmös allmännyttiga bostadsbolag MKB misstänks för att ha riggat upphandlingsprocesser och gynnat ett skånskt byggbolag, skriver Sydsvenskan.

 • MKB köper hyresrätter på Möllan

  Terje Johansson Malmös kommunala bostadsbolag MKB köper en fastighet i Möllevången i centrala staden. Enligt vd Terje Johansson är köpet ett strategiskt sådant, för att behålla hyresrätten i centrala Malmö.

 • “Ingenting är omöjligt i Malmö”

  Terje Johansson Medan Malmö är en stad med utmaningar att lösa finns det ett enormt driv i staden. Det menar Terje Johansson, vd för MKB, Malmös kommunala bostadsbolag. Han konstaterar att det andra ser som omöjligt ser Malmöborna som svårt och nämner Culture Casbah som ett sådant projekt.

 • “Inför byggzoner för ett ökat byggande”

  Terje Johansson Inför speciella byggzoner för att avsevärt förenkla detaljplanering och styrning. Det föreslår Sydsvenska Industri- och Handelskammaren i en ny rapport.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived