Posts Tagged ‘Sverige’

 • Tre Kronor storköper i Norge och Sverige

  Sverige Tre Kronor Property Investment förvärvar totalt 13 fastigheter i Norge och fyra fastigheter i Sverige. Affären sker till ett underliggande fastighetsvärde på 495 miljoner kronor. 

 • Avtalen undertecknade i Sverigeförhandlingen

  Sverige Under fredagen undertecknades avtalen för kollektivtrafiksatsningar på över 25 miljarder kronor och mer än 100 000 nya bostäder i Stockholmsregionen.

 • Svenskar – minst oroade för bokostnader

  Sverige Svenska hushåll är minst oroade över boendekostnader i hela EU. 36 procent av de EUs invånare uppger dock att kostnaderna för boendet utgör en tung börda för hushållet.

 • Förslag: sälj Öresundsbron – bygg tunnel

  Sverige Sälj Öresundsbron för att finansiera en tunnel mellan Helsingborg och Helsingör. Det föreslår Infrastrukturkommissionen som på onsdagen presenterade sin slutrapport.

 • Höga transaktionsvolymer i Norden

  Sverige Transaktionsvolymen på den nordiska fastighetsmarknaden uppgick under det första halvåret 2015 till 155 miljarder kronor, vilket gör det till det starkaste halvåret någonsin i Norden. Delvis beror det på stora kapitalflöden mellan de nordiska länderna, visar nya siffror från Pangea Property Partners.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived