Posts Tagged ‘Storbritannien’

 • Sweco förvärvar MLM Group

  Storbritannien Sweco har tecknat avtal om förvärv av brittiska MLM Group, ett tekniskt konsultföretag som till största delen är baserat i sydöstra England. 

 • Nota på 18 miljarder för Brexit

  Storbritannien En hård Brexit kan bli kännbar för svensk ekonomi konstaterar Stockholms Handelskammare och Oxford Economics som tillsammans räknat på den svenska kostnaden för Brexit.

 • Köper hotellportfölj för nio miljarder

  Storbritannien Pandox planerade hotellförvärv i Storbritannien är nu klart. 37 hotell förvärvas där Pandox står för en majoritet av den totala köpeskillingen på drygt nio miljarder kronor. 

 • Pandox utreder stort förvärv i Storbritannien

  Storbritannien Pandox kommenterar medieuppgifter som gör gällande att bolaget planerar förvärva hotell i Storbritannien och Irland för hela 8 miljarder kronor. 

 • EU om Brexit: Notan måste göras upp

  Storbritannien Det är dags för britterna att säga vad man tycker, manar EU:s chefsförhandlare om Brexit inför nästa veckas förhandlingar. “Framsteg krävs på alla områden innan en framtida relation kan diskuteras”.

 • Jämnt val att vänta i Storbritannien

  Storbritannien På torsdagen går britterna till valurnorna i ett parlamentsval som ser ut att bli mycket mer spännande än någon hade trott. För bara några veckor sedan såg premiärminister May ut att gå mot en jordskredsseger.

 • ”Betydande konsekvenser av Brexit på kort sikt”

  Storbritannien Torsdagen den 23 juni röstar britterna om huruvida de ska stanna kvar i eller lämna EU. Fastighetsnytt frågade Bruce Dear, advokat och chef för fastighetstransaktioner på Eversheds i London, vad han tror om det dramatiska ställningstagandet. När det gäller den svenska marknaden bedömer hans kollega i Stockholm Tord Svensson att intresset för svenska fastigheter kommer att öka vid en Brexit.

 • Säljer utanför London

  Storbritannien Akelius säljer fyra fastigheter belägna i Luton respektive Milton Keynes.

 • Exporeal: Brexit och självständigt katalonien

  Storbritannien Under CBRE:s investerarforum på Exporeal diskuterades ett eventuellt utträde ur EU av Storbritannien (brexit) och Katalansk självständighet.

 • Köper portfölj i Storbritannien

  Storbritannien Fastilium förvärvar en fastighetsportfölj i Storbritannien för ett totalt projektvärde om 1,2 miljarder kronor. Portföljen säljs av Valeo Student Accomodation och avser uppförande av tre fastigheter för studentbostäder.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived