Posts Tagged ‘Stefan Ränk’

 • Ny vd på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning

  Stefan Ränk Magnus Molin utses till ny vd för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning. Han tillträder sin nya tjänst i början av november. 

 • Marknadshyror i central politisk position

  Stefan Ränk Förslaget kring fri hyressättning vid nyproduktion, som finns med i S, MP, C och L-överenskommelsen, utgör grund för ett misstroendelöfte gentemot den nya Löfven-regeringen. Det meddelade Jonas Sjöstedt (V) på onsdagen. Vi har frågat på olika sätt skeptisk fastighetsbransch vad de tycker om utvecklingen.

 • “Bostadsfrågan borde ligga på statsministern”

  Stefan Ränk De senaste åren har allt fler röster höjts för en social bostadspolitik – eller kanske en bostadspolitik över huvudtaget. Under Business Arenas första dag diskuterades frågan.

 • Einar Mattsson bildar nytt bolag

  Stefan Ränk Förvaltningsenheten inom Einar Mattsson kommer från den första oktober övergå till ett nytt bolag. Vd för det nya bolaget blir nuvarande affärsområdeschef, Mikael Dimadis.

 • Anjou blir vice koncernchef

  Stefan Ränk Einar Mattsson organiserar om och Mikael Anjou får rollen som vice koncernchef samtidigt som Per Jutner startar en egen projektverksamhet i samarbete med Einar Mattsson.

 • Stefan Ränk till Nobelhusets styrelse

  Stefan Ränk Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränk har valts in i styrelsen hos Nobelhuset AB, som ansvarar för att utveckla det omdebatterade Nobel Center. Till Fastighetsnytt säger Stefan Ränk att Nobel Center är en möjlighet för Stockholm att utvecklas och bli ännu mer attraktivt.

 • “Infrastruktur är en möjliggörare, men inte mer”

  Stefan Ränk Högst upp på kommunernas önskelista står bättre och mer infrastruktur. Men bara för att den kommer behöver det inte betyda att stadsutvecklingen naturligt följer efter. Detta beskriver KTH-professorn Göran Cars.

 • Ny i ledningen på Einar Mattsson

  Stefan Ränk Ewelina Tokarczyk Holm har tillträtt hon tjänsten som kommunikationschef i Einar Mattsson AB. Hon kommer även att ingå i Einar Mattssons koncernledning.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived