Posts Tagged ‘Sophia Mattsson-Linnala’

 • SBB rekryterar ny chef – från Rikshem

  Sophia Mattsson-Linnala Han går från Rikshem för att leda fastighetsutvecklingen i huvudstaden på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden.

 • Rikshem om vd-rekryteringen: “Får ta den tid det tar”

  Sophia Mattsson-Linnala I väntan på en permanent lösning efter Sophia Mattsson-Linnalas avgång har Rikshem tillsatt Per Uhlén som tillfällig vd. Bo Magnusson, Rikshems styrelseordförande, säger till Fastighetsnytt strategin för bolaget ligger fast.

 • Han tar över vd-posten i Rikshem – tillfälligt

  Sophia Mattsson-Linnala Rikshem har inte hittat någon permanent efterträdare till vd-posten efter Sophia Mattsson-Linnala. Nu har bolaget hittat en tillfällig lösning i en 71-årig styrelseledamot.

 • “Jag ska börja med att ta det lite lugnt och sedan får vi se”

  Sophia Mattsson-Linnala Sophia Mattsson-Linnala slutar som vd på Rikshem. I en intervju med Fastighetsnytt berättar hon varför.

 • “Amorteringskravet har gynnat hyresrätten”

  Sophia Mattsson-Linnala Frossan på bostadsmarknaden har inte påverkat hyresmarknaden. Införandet av amorteringskravet har snarare gynnat hyresrätten, konstaterar Sophia Mattsson-Linnala, vd för Rikshem, i en intervju med Fastighetsnytt.

 • “Staten som är boven”

  Sophia Mattsson-Linnala Vi har på senaste tiden sett flera exempel på affärer där bostadsfastigheter sålts efter ett kort ägande, till en betydligt högre prislapp än inköpspriset. Under Business Arena Stockholm diskuterades frågan.

 • En skola som funkar – värdefullt på flera sätt

  Sophia Mattsson-Linnala Skolan är en av våra viktigaste samhällsfunktioner och ofta det sociala kittet i ett område. Ett problem i de mer utsatta områdena är en hög omsättning vilket påverkar elevsammansättningen, här finns det möjligheter för fastighetsbranschen att bidra.

 • Sven-Göran Svensson lämnar Rikshem

  Sophia Mattsson-Linnala Rikshem kommer i sommar att genomföra en organisationsförändring, som bland annat betyder att ledningsgruppen får en ny sammansättning och att förvaltningen delas upp i tre regioner. I samband med omorganisationen lämnar förvaltningschefen Sven-Göran Svensson bolaget.

 • Mattsson-Linnala lämnar Willhems styrelse

  Sophia Mattsson-Linnala Rikshems nya vd Sophia Mattsson-Linnala lämnar styrelsen för Willhem, där hon varit ledamot sedan april i år.

 • Mattsson-Linnala börjar 1 november

  Sophia Mattsson-Linnala För ett par veckor sedan meddelades att Sophia Mattsson-Linnala blir ny vd på Rikshem. Trots sex månaders uppsägningstid på Huge Fastigheter, är det nu klart att hon tillträder den 1 november.

 • Mattsson-Linnala ny vd för Rikshem

  Sophia Mattsson-Linnala Sophia Mattsson-Linnala, idag vd för kommunala fastighetsbolaget Huge Fastigheter AB, har utsetts till ny vd för Rikshem AB. Rikshems ägare, AMF och Fjärde AP-fonden, meddelar samtidigt att man avser att utse en ny styrelse för bolaget.

 • Ny styrelse för Scheiwiller Svensson

  Sophia Mattsson-Linnala Gunnar Mässing blir ny styrelseordförande för Scheiwiller Svensson Arkitektkontor. Sophia Mattsson-Linnala lämnar sitt uppdrag.

 • Ny vd för Huge Fastigheter

  Sophia Mattsson-Linnala Efter nästan sju år som ekonomi- och finanschef på SABO återvänder Sophia Mattsson-Linnala till företagsverksamheten.

 • Ordförandepost för Sophia Mattsson-Linnala

  Sophia Mattsson-Linnala Sophia Mattsson-Linnala är ny styrelseordförande för Scheiwiller Svensson Arkitektkontor AB.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived