Posts Tagged ‘Socialdemokraterna’

 • “Socialdemokraterna missar löfte”

  Socialdemokraterna Nya siffror från Stadsbyggnadsnämnden visar att handläggningstiden av detaljplaner blivit nästan ett halvår längre sedan förra valet.

 • Politiskt ordbråk om Slussen

  Socialdemokraterna På onsdagen presenterade Stockholms stad oväntat en nyhet om gestaltningen av Slussen med tillhörande byggnad på Södermalms torg. Nu följer omedelbar kritik mot förslaget.

 • S vill se en ny social bostadspolitik

  Socialdemokraterna Socialdemokraterna tillsätter en ny grupp av experter från byggbranschen som ska ta fram en ny, social bostadspolitik. Ordförande för gruppen är Veidekkes Lennart Weiss.

 • #bopol: partierna om marknadshyror

  Socialdemokraterna I den bostadspolitiska debatten kan det ibland vara svårt att orientera sig bland frågor, åsikter och rapporten. I ett försök att råda bot på förvirringen kommer Fastighetsnytt i en serie artiklar fråga riksdagspartiernas bostadspolitiska personer var de står i olika frågor. I dag har turen kommit till marknadshyrornas vara eller icke-varande.

 • KSO i Botkyrka lämnar för nytt uppdrag

  Socialdemokraterna Katarina Berggren (S), lämnar efter elva år sitt uppdrag som gruppledare för Socialdemokraterna i Botkyrka och som kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka kommun. Nytt uppdrag blir som biträdande partisekreterare under Carin Jämtin.

 • Torleif Falk byggeneral i Stockholm

  Socialdemokraterna Finansborgarrådet Karin Wanngård har presenterat en ny organisation för att nå målet om 40 000 bostäder till 2020 samt en byggeneral, Torleif Falk, som ska leda och samordna arbetet.

 • 3 miljarder till nya bostäder

  Socialdemokraterna Socialdemokraterna föreslår att SBAB lånar ut kapital för nybyggnation. Pengarna ska gå till allmännytta, byggföretag och kommuner för nybyggnation, både hyresrätter och bostadsrätter.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived