Posts Tagged ‘Samhällsfastigheter’

 • De skapar nytt bolag inriktat på samhällsfastigheter

  Samhällsfastigheter Investmentbolaget Spiltan och fastighetsbolaget P&E startar tillsammans med en svensk pensionsstiftelse det nya bolaget P&E Samhällsfastigheter.

 • Replik: 560 äldreboenden bara en del av utmaningen

  Samhällsfastigheter Det behövs investeringar på över 200 miljarder kronor för att bygga de äldreboenden, skolor och förskolor som behövs, skriver Anders Berglind på Wästbygg.

 • Ska sälja 23 förskolor: ”Väldigt attraktiva”

  Samhällsfastigheter Skolfastighetsbolaget Sisab ska sälja 23 förskolefastigheter i Stockholm. Svefa som anlitats för att sköta affären bedömer det underliggande fastighetsvärdet till över 300 miljoner kronor.

 • Anders Borg i lång intervju om nya bolaget

  Samhällsfastigheter “Det finns väldigt stor efterfrågan inom det här området”, säger Anders Borg i det senaste avsnittet av Fastighetsnytt Podcast.

 • “Hög nivå på samtalen om samhällsfastigheter”

  Samhällsfastigheter “Alla seminarier kring samhällsfastigheter har hållit väldigt hög nivå”, säger Dorotea Stellmach, konceptutvecklare på Altura, i vår enkät från Almedalen.

 • Samhällsfastigheter högst på investerarnas önskelista

  Samhällsfastigheter Samhällsfastigheter har för första gången seglat upp som favorit bland institutionella investerares mest eftertraktade fastighetsinvesteringar. Samtidigt sjuder det av aktivitet i logistiksektorn som går mot ett rekordår. Den bilden tecknar marknadsaktörer som Fastighetsnytt talat med.

 • Svefa: Samhällsfastigheter hetast just nu

  Samhällsfastigheter Intresset för samhällsfastigheter ökar markant och av en ny rapport från rådgivningsföretaget Svefa har segmentet nu seglat i topp som det hetaste på den svenska fastighetsmarknaden.

 • Hemfosa köper för 135 miljoner

  Samhällsfastigheter Hemfosa har köpt vård- och omsorgsfastigheter i Sverige från Humana AB för 135 miljoner kronor. Fastigheterna är belägna på tio orter på olika håll i landet, bland annat Skövde, Gävle, Hässleholm, Västerås och på Gotland.

 • Hemsö i miljardaffär med Nacka kommun

  Samhällsfastigheter Samhällsfastighetsbolaget Hemsö meddelade på torsdagen att man förvärvat en portfölj samhällsfastigheter ifrån Nacka kommun till ett fastighetsvärde om 612 miljoner kronor.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived