Posts Tagged ‘Samhällsbyggarna’

 • Här är Samhällsbyggarnas nya styrelse i region Stockholm

  Samhällsbyggarna Samhällsbyggarnas nya styrelse i region Stockholm är på plats.

 • Han ska lyfta Samhällsbyggarna lokalt

  Samhällsbyggarna “Vi ska vara delaktiga i diskussioner och debatter i högre utsträckning än nu”, säger Alexander Yu, lease developer på Atrium Ljungberg, till Fastighetsnytt.

 • Young Professionals: Involvera unga i styrelsen

  Samhällsbyggarna Samhällsbyggarnas Young Professionals, som fokuserar på att lyfta fram unga talanger i branschen, höll sitt möte i fredags. Fastighetsnytt träffade Camilla Käll, ansvarig för sektionen, veckan innan.

 • Nya ledamöter till Samhällsbyggarna

  Samhällsbyggarna Under Samhällsbyggarnas årsstämma den 18 maj valdes två nya ledamöter in i styrelsen och Jan Wejdmark omvaldes som ordförande för föreningen.

 • Clarence Morberg pristagare utsedd

  Samhällsbyggarna Lars Strömgren, ordförande på Cykelfrämjandet, har tilldelats årets Clarence Morberg pris, med motiveringen att han visat på cykelns roll i det hållbara samhället.

 • Anna Denell är årets samhällsbyggare

  Samhällsbyggarna Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, har blivit utsedd till Årets Samhällsbyggare. I motiveringen kan man bland annat läsa att Anna “med sin djupa kunskap inom hållbarhet och fastigheter bidragit till att föra hållbarhet till en ny nivå”

 • Ta in experter och kommuninvånare i ett tidigare skede

  Samhällsbyggarna År 2050 beräknas Uppsala kommun ha ökat med omkring 135 000 invånare. Det är en stor ökning och Uppsala kommun presenterade därför nyligen sin reviderade översiktsplan som nu ska ut på samråd i två månader och sedan ut på remiss. Och visst låter det bra att Uppsalas invånare får två månader att tycka till och att intressenter och experter sedan får svara på remissen. Men det är skillnad på att tycka till om ett nästan färdigt förslag och att få vara med från början.

 • Sara Haasmark ny vd i Samhällsbyggarna

  Samhällsbyggarna Sara Haasmark har anställts som ny vd för Samhällsbyggarna. Hon kommer närmast från tjänsten som hållbarhetschef för Fastighetsägarna Stockholm.

 • Ny ordförande i Samhällsbyggarna

  Samhällsbyggarna Jan Wejdmark, senior partner hos Newsec, är ny ordförande i Samhällsbyggarna.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived