Posts Tagged ‘Rutger Arnhult’

 • 33 händelser som skakade (nåja) branschen 2019

  Rutger Arnhult Det gångna året 2019 bjöd på en rad händelser som påverkade branschen i både det stora och i det lilla. Vi har plockat ut godbitarna.

 • Ny miljardaffär – Klövern köper i Danmark

  Rutger Arnhult Klövern med Rutger Arnhult i spetsen köper en stor kontorsfastighet i centrala Köpenhamn för nära två miljarder svenska kronor.

 • Arnhult stärker greppet om Castellum

  Rutger Arnhult Huvudägaren Rutger Arnhults grepp om Castellum har under november månad stärkts ytterligare något, om än indirekt. Corem Property Group som kontrolleras av Arnhult har under månaden gått in och köpt över 2,5 miljoner aktier.

 • Klövern köper in sig i projekt i Kista

  Rutger Arnhult Klövern och ALM Equity har tecknat ett avtal i syfte att gemensamt utveckla fastigheten Skalholt 1 i centrala Kista. Klövern förvärvar sin ägarandel i det samägda bolaget för 355 miljoner kronor.

 • Arnhults ägande i Castellum större än tidigare känt

  Rutger Arnhult Rutger Arnhult fortsätter att öka sitt innehav i Castellum. De senaste dagarna har han via sitt bolag M2 Asset Management köpt ytterligare närmare 1,7 miljoner aktier i bolaget och kontrollerar därmed cirka 11 procent av det totala antalet aktier och röster i Castellum.

 • Arnhult miljardshoppar i Castellum

  Rutger Arnhult Rutger Arnhult har storköpt aktier i Castellum och äger nu drygt 10 procent av bolaget.

 • Holländsk fond minskar i Castellum

  Rutger Arnhult Den holländska pensionsfonden PGGM Pensioenfonds flaggar ner i Castellum på måndagen. Samtidigt visar ägardata att Rutger Arnhult återigen seglat upp i topp på ägarlistan.

 • Arnhults bror köpte Arvid Svenssons andel i Klövern

  Rutger Arnhult Urban Terling flaggade på måndagsmorgonen för köp av stora poster A och B-aktier i Klövern. Efter en transaktion som ägde rum 2 april kontrollerar han nu 23,4 procent av rösterna i bolaget och är därmed dess röststarkaste ägare.

 • Klövern rusar efter stark rapport

  Rutger Arnhult Klöverns resultat steg kraftigt i det fjärde kvartalet med stöd av stora positiva värdeförändringar i fastighetsinnehavet. Det gjorde att helårsvinsten efter skatt uppgick till mer än en femtedel av börsvärdet baserat på tisdagens slutkurser.

 • Klövern förvärvar för 633 miljoner

  Rutger Arnhult Klövern förvärvar fastigheten Blåfjäll 1 i Kista, i Stockholm, för totalt 633 miljoner kronor. Fastigheten har en uthyrningsbar yta på runt 18 700 kvadratmeter och är idag fullt uthyrd till Ericsson. 

 • SBB buys from M2 for 1.3 billion SEK

  Rutger Arnhult SBB Norden and M2 Asset Management, owned by Rutger Arnhult have reached an agreement that SBB will acquire a portfolio of 50 residential properties, containing 1,363 flats, on different locations in Sweden for 1.3 billion SEK.

 • Arnhult: Samma kostnad men dubbel hyra i NY

  Rutger Arnhult Klövern bygger i New York till samma kostnad som det kostar att köpa på Kungsholmen i Stockholm – men topphyran i området är dubbelt så hög. Det säger Klöverns vd Rutger Arnhult till Fastighetsnytt, och berättar om bolagets ambition att sprida risken i bolaget till fler marknader.

 • Arnhultrepresentant till Castellums valberedning

  Rutger Arnhult Advokat Patrik Essehorn, som representerar storägaren Rutger Arnhult, tar plats i Castellums valberedning inför årsstämman 2019.

 • Arnhult: Har köpt klart i Tobin för tillfället

  Rutger Arnhult Klövern har handlat klart i Tobin för tillfället men utesluter inte fler aktieköp i framtiden, vilket i förlängningen kan leda till att Klövern tar över hela bolaget. Det säger Klöverns vd Rutger Arnhult till Fastighetsnytt på tisdagen.

 • Arnhult: Castellum är en finansiell placering

  Rutger Arnhult Klöverns vd och huvudägare Rutger Arnhults stora aktieköp i Castellum är en finansiell placering. Det säger han till Fastighetsnytt sedan han i förra veckan flaggat upp sitt innehav i bolaget till 5,12 procent.

 • Arnhult ökar till 5,1 procent i Castellum

  Rutger Arnhult Fastighetsprofilen Rutger Arnhult, som bland annat är vd för Klövern, ökar sitt innehav i Castellum till 5,12 procent av kapital och röster.

 • Klövern köper en fastighet i New York

  Rutger Arnhult Klövern har köpt en fastighet på Manhattan i New York för 36 miljoner dollar, motsvarande cirka 320 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived