Posts Tagged ‘Rutger Arnhult’

 • Arnhults ägande i Castellum större än tidigare känt

  Rutger Arnhult Rutger Arnhult fortsätter att öka sitt innehav i Castellum. De senaste dagarna har han via sitt bolag M2 Asset Management köpt ytterligare närmare 1,7 miljoner aktier i bolaget och kontrollerar därmed cirka 11 procent av det totala antalet aktier och röster i Castellum.

 • Arnhult miljardshoppar i Castellum

  Rutger Arnhult Rutger Arnhult har storköpt aktier i Castellum och äger nu drygt 10 procent av bolaget.

 • Holländsk fond minskar i Castellum

  Rutger Arnhult Den holländska pensionsfonden PGGM Pensioenfonds flaggar ner i Castellum på måndagen. Samtidigt visar ägardata att Rutger Arnhult återigen seglat upp i topp på ägarlistan.

 • Arnhults bror köpte Arvid Svenssons andel i Klövern

  Rutger Arnhult Urban Terling flaggade på måndagsmorgonen för köp av stora poster A och B-aktier i Klövern. Efter en transaktion som ägde rum 2 april kontrollerar han nu 23,4 procent av rösterna i bolaget och är därmed dess röststarkaste ägare.

 • Klövern rusar efter stark rapport

  Rutger Arnhult Klöverns resultat steg kraftigt i det fjärde kvartalet med stöd av stora positiva värdeförändringar i fastighetsinnehavet. Det gjorde att helårsvinsten efter skatt uppgick till mer än en femtedel av börsvärdet baserat på tisdagens slutkurser.

 • Klövern förvärvar för 633 miljoner

  Rutger Arnhult Klövern förvärvar fastigheten Blåfjäll 1 i Kista, i Stockholm, för totalt 633 miljoner kronor. Fastigheten har en uthyrningsbar yta på runt 18 700 kvadratmeter och är idag fullt uthyrd till Ericsson. 

 • SBB buys from M2 for 1.3 billion SEK

  Rutger Arnhult SBB Norden and M2 Asset Management, owned by Rutger Arnhult have reached an agreement that SBB will acquire a portfolio of 50 residential properties, containing 1,363 flats, on different locations in Sweden for 1.3 billion SEK.

 • Arnhult: Samma kostnad men dubbel hyra i NY

  Rutger Arnhult Klövern bygger i New York till samma kostnad som det kostar att köpa på Kungsholmen i Stockholm – men topphyran i området är dubbelt så hög. Det säger Klöverns vd Rutger Arnhult till Fastighetsnytt, och berättar om bolagets ambition att sprida risken i bolaget till fler marknader.

 • Arnhultrepresentant till Castellums valberedning

  Rutger Arnhult Advokat Patrik Essehorn, som representerar storägaren Rutger Arnhult, tar plats i Castellums valberedning inför årsstämman 2019.

 • Arnhult: Har köpt klart i Tobin för tillfället

  Rutger Arnhult Klövern har handlat klart i Tobin för tillfället men utesluter inte fler aktieköp i framtiden, vilket i förlängningen kan leda till att Klövern tar över hela bolaget. Det säger Klöverns vd Rutger Arnhult till Fastighetsnytt på tisdagen.

 • Arnhult: Castellum är en finansiell placering

  Rutger Arnhult Klöverns vd och huvudägare Rutger Arnhults stora aktieköp i Castellum är en finansiell placering. Det säger han till Fastighetsnytt sedan han i förra veckan flaggat upp sitt innehav i bolaget till 5,12 procent.

 • Arnhult ökar till 5,1 procent i Castellum

  Rutger Arnhult Fastighetsprofilen Rutger Arnhult, som bland annat är vd för Klövern, ökar sitt innehav i Castellum till 5,12 procent av kapital och röster.

 • Klövern köper en fastighet i New York

  Rutger Arnhult Klövern har köpt en fastighet på Manhattan i New York för 36 miljoner dollar, motsvarande cirka 320 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

 • Arnhult obekymrad över Tobins kursfall

  Rutger Arnhult Klövern gick in som huvudägare i bostadsutvecklaren Tobin Properties i början av året och har efter ett budpliktsbud omkring 60 procent av kapitalet och röster i bolaget. Värdet på Klöverns innehav har dock minskat med nästan 90 miljoner kronor på några månader men det är inget som bekymrar bolagets vd Rutger Arnhult.

 • Rutger Arnhult minskar i Castellum

  Rutger Arnhult Klöverns vd och huvudägare Rutger Arnhult, som tankat aktier i Castellum sedan i somras, sålde 479 303 aktier i bolaget i slutet av mars

 • Klövern köper kontor för 1,9 miljarder

  Rutger Arnhult Klövern förvärvar en kontorsfastighet i centrala Köpenhamn för 1 440 miljoner danska kronor, motsvarande cirka 1,9 miljarder svenska kronor. 

 • Arnhult och BlackRock fortsätter tanka Castellum

  Rutger Arnhult Klöverns vd och huvudägare Rutger Arnhult har det senaste halvåret eller så storköpt aktier i Castellum varje månad och det fortsatte han göra i januari, om än i lite mindre omfång än tidigare.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived