Posts Tagged ‘Riksdagen’

 • Så vill partierna lösa bostadsbristen

  Riksdagen Med bara ett år kvar till nästa riksdagsval lämnar vi snart en mandat period som har kantats av en del kaos. Vi har frågat samtliga partiers bostadspolitiska talespersoner var de står och vad de egentligen vill för att få en klarhet bland alla utredningar, byggsubventioner och politiska kängor.

 • Långt mellan partierna i bostadsfrågan

  Riksdagen De röd/gröna partierna står långt ifrån Allianspartierna i sin syn på hur bostadskrisen ska lösas. De förstnämnda tror främst på nybyggnation som lösning, medan de blå lutar mer åt ökad rörlighet.

 • #bopol: partierna om marknadshyror

  Riksdagen I den bostadspolitiska debatten kan det ibland vara svårt att orientera sig bland frågor, åsikter och rapporten. I ett försök att råda bot på förvirringen kommer Fastighetsnytt i en serie artiklar fråga riksdagspartiernas bostadspolitiska personer var de står i olika frågor. I dag har turen kommit till marknadshyrornas vara eller icke-varande.

 • “Amorteringskrav löser inget – bygg mer”

  Riksdagen För att komma tillrätta med hushållens växande skulder har ett amorteringskrav diskuterats flitigt de senaste åren. Även på onsdagen var så fallet, när politiker mötte bransch för att diskutera frågan i Riksdagshuset.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived