Posts Tagged ‘Ratos’

 • Säljer till staten för halv miljard

  Ratos Ratos säljer sin fastighet Stockholm Lejonet 4 i regeringskvarteren till staten. Man har sedan ett tag bedrivit förhandlingar med Statens Fastighetsverk och har nu nått en överenskommelse.

 • Ratos vill sälja huvudkontoret till staten

  Ratos Ratos förhandlar med Statens Fastighetsverk om att sälja sitt huvudkontor mellan Rosenband och Sagerska Palatset. Anledningen är att kraven på säkerhet har och kommer att öka. 

 • Vd-byte påverkar inte potentiella fastighetsinvesteringar

  Ratos Investmentbolaget Ratos meddelade på måndagen att bolagets vd Susanna Campbell får lämna bolaget med omedelbar verkan. I samtal med Fastighetsnytt säger bolagets kommunikationschef, Elin Ljung, att vd-bytet inte påverkar bolagets strategin.

 • Ratos kan investera ytterligare i fastigheter

  Ratos Investmentbolaget Ratos kan komma att ånyo investera i fastigheter. Nyligen köpte man in sig som huvudägare i finska bolaget Serena Properties men enligt vd:n Susanna Campbell kan man tänka sig att öka upp fastighetsandelen i sin portfölj ytterligare.

 • Skapar nytt fastighetsbolag

  Ratos Redito har tillsammans med finska pensionsförsäkringsbolaget Varma och svenska investeringsbolaget Ratos grundat Serena Properties AB.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived