Posts Tagged ‘Quartiers Properties’

 • Quartiers ser stor värdepotential

  Quartiers Properties Quartiers Properties, som är verksamt på den spanska solkusten, uppskattar att det finns potential att höja substansvärdet på bolagets befintliga fastighetsportfölj med 165 procent på några års sikt. Det framgår av en investerarpresentation som bolaget offentliggjort på torsdagen.

 • Ordförande tankar Quartiers Properties

  Quartiers Properties Jörgen Cederholm, styrelseordförande för Quartiers Properties, köper 32 278 aktier i Quartiers via bolaget Fastighets AB Bränneröd. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

 • Ordförande miljonköper i Quartier Properties

  Quartiers Properties Jörgen Cederholm, som är styrelseordförande i Quartier Properties, har köpt 152 344 aktier i bolaget via ett delägt bolag. Aktierna införskaffades den 2 november till snittkursen 6,32 kronor per aktie och köpesumman landar därmed kring 963 000 kronor.

 • Livat i börsholken

  Quartiers Properties Det var rejäl feststämning på Stockholmsbörsen på onsdagsmorgonen när fem olika bolag noterades samtidigt på börsens olika marknadsplatser. Fem börsklockor dånade i kör och skapade ett rejält liv i kombination med konfetti som sprutade över besökarna som sannolikt var över ett hundra till antalet.

 • Nytt bolag till First North

  Quartiers Properties Fastighetsutvecklingsbolaget Quartiers Properties vars affär går ut på att utveckla fastigheter på spanska solkusten kommer att tas upp för handel på Stockholmsbörsens tillväxtmarknad First North den 21 juni.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived