Posts Tagged ‘Oscar Properties’

 • Gasklockan görs om efter Oscar Properties sorti

  Oscar Properties Prestigebygget kan få helt nytt utseende. Den tidigare planen var att byggnaden skulle bli cylinderformad, men nu är inte det alls lika säkert längre.

 • Oscar Properties nyemission tecknades till 75 procent

  Oscar Properties Oscar Properties företrädesemission om 249 miljoner kronor tecknades till 75 procent. Det meddelar bolaget efter att den förlängda teckningsperioden avslutats.

 • Oscar Properties nyemission tecknad till 70 procent

  Oscar Properties En preliminär sammanräkning visar att Oscar Properties företrädesemission tecknades till 70 procent. Samtidigt meddelas att teckningsperioden förlängs.

 • Oscar Engelbert: Goda förutsättningar för nyemission

  Oscar Properties Oscar Properties meddelar att ungefär hälften av preferensaktieägarna accepterat erbjudandet att byta ut dessa mot stamaktier. Något som enligt Oscar Engelbert bådar gott för bolagets företrädesemission.

 • Häver avtalet med Oscar Properties

  Oscar Properties Stockholms stad häver avtalet med Oscar Properties avseende projektet Gasklockan.

 • Oscar Engelbert: “Fakturan är betald”

  Oscar Properties Revisionsfirman EY, som normalt granskar Oscar Properties räkenskaper, har enligt Expressen jagat bolaget med en obetald faktura som gått vidare till Kronofogden. Enligt Oscar Engelbert beror dröjsmålet på bristande rutiner men fakturan ska nu vara betald.

 • Oscar Properties går vidare med nyemission

  Oscar Properties Oscar Properties meddelar att drygt hälften av preferensaktieägarna har godtagit utbyteserbjudandet, vilket bedöms vara tillräckligt för att genomföra detta och gå vidare med nyemissionen av stamaktier.

 • Oscar Properties förhalar – jurister kallas in

  Oscar Properties Oscar Properties har fortfarande inte betalat för fastigheten till Gasklockan trots att Stockholms stad hotat med att häva avtalet om så inte sker. De kommande dagarna kommer besked om hur staden går vidare med frågan.

 • Oscar Properties har ännu inte betalat

  Oscar Properties Den tidsfrist som Stockholms stad gett Oscar Properties att betala knappt 600 miljoner som betalning för fastigheten till Gasklockan går ut på fredagen. Staden har dock inte sett röken av några pengar.

 • De köpte av Oscar Properties i Nacka

  Oscar Properties Planiafastigheten i Nacka såldes av Oscar Properties i en affär som meddelades på onsdagen. Nu kan Fastighetsnytt berätta vem det var som köpte den.

 • Oscar säljer fastighet i Nacka

  Oscar Properties Oscar Properties har sålt sin fastighet Nacka Sicklaön 118:2 för 140 miljoner kronor till en köpare som inte namnges. Fastigheten är uthyrd till utbildningsbolaget Jensen Education och ska anpassas för den verksamheten.

 • Oscar Properties får bakläxa för Gasklockan

  Oscar Properties Stockholms stadsbyggnadskontor underkänner Oscar Properties planlösning i prestigeprojektet Gasklockan då den inte lever upp till kraven i plan- och bygglagen. Det framgår av dokument som Fastighetsnytt tagit del av.

 • Oscar Properties vinner rättstvist mot leverantör

  Oscar Properties En skiljedomstol har dömt till Oscar Properties fördel i en tvist med en leverantör i projektet 79&Park. Enligt domen ska bolaget erhålla cirka 30 miljoner kronor.

 • Oscar Properties förlänger teckningsperiod

  Oscar Properties Oscar Properties förlänger teckningsperioden i företrädesemission till 6 december från tidigare angivna 18 november.

 • Vinst för Oscar Properties efter Helixförsäljning

  Oscar Properties Oscar Properties redovisar en vinst i det tredje kvartalet tack vare försäljningen av halva bostadsprojektet Helix. Delårsrapporten visar även att bostadsförsäljningen går fortsatt trögt och att det skett ytterligare avhopp från koncernledningen.

 • Oscar Properties får bara två veckors respit

  Oscar Properties Oscar Properties måste betala och tillträda fastigheten Gasklockan inom två veckor, annars blir affären inte av. Det skriver tidningen Fastighetsvärlden.

 • Sverrir Thór: “Det luktar desperation om Oscar Properties”

  Oscar Properties Krisdrabbade bostadsutvecklaren Oscar Properties företrädesemission är den senaste i raden av åtgärder för att rädda bolaget och tyvärr luktar det alltmer desperation. Bolagets pressmeddelande som damp in i mailboxen på onsdagskvällen lämnar fler frågetecken än vad det ger svar.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived