Posts Tagged ‘Oscar Properties’

 • Oscar Properties rusar efter penthouseförsäljning

  Oscar Properties Oscar Properties stiger 5 procent på tisdagen efter att bolaget sålt en takvåning i Norra Tornen i Vasastan för 66 miljoner kronor. Lägenheten är den dyraste i Norra Tornen, som med sina 125 meter kommer bli Stockholms högsta bostadshus.

 • Köprekommenderar Oscar

  Oscar Properties Pareto Securities fortsätter att rekommendera köp på Oscar Properties även om man sänker bolagets riktkurs från 65 kronor till 55. Givet dagens rådande kurs på 33,9 kronor finns det fortfarande en hel del uppsida i aktien.

 • Oscar Properties trotsar nedgång

  Oscar Properties Trots att Oscar Properties skrev ned sin prognos från cirka 500 till 400 miljoner kronor i fjol och stoppade vissa projekt, så tror bostadsutvecklaren på en fortsatt stark marknad för lyxbostäder. ”Vi har sålt över 70 procent av beståndet i Norra Tornen”.

 • Oscar Properties valberedning utsedd

  Oscar Properties Oscar Properties valberedning inför årsstämman den 18 april har utsetts. Den består av representanter för bolagets tre största ägare per den sista augusti ifjol samt styrelseordföranden.

 • Oscar bildar JV med Starwood

  Oscar Properties Oscar Properties och den internationella investmentjätten Starwood Capital har bildat ett joint venture kring utvecklingen av Oscars projekt Primus 1 på Lilla Essingen.

 • Ledamot ökar i Oscar

  Oscar Properties Johan Thorell har via sitt bolag Hummelsbosholm i mellandagarna köpt 20 000 stamaktier i Oscar Properties där han är styrelseledamot.

 • Tudelat på börsen under 2017

  Oscar Properties Jämför man Stockholmsbörsens fastighetsindex med Fastighetsnytts lite bredare samhällsbyggnadsindex, FSBX, så får man en tudelad bild. Fastigheter har, i vanlig ordning, gått bra på börsen även under 2017 medan byggsektorn har gått rejält back.

 • Oscars ordförande slipper åtal

  Oscar Properties Förundersökningen mot Jakob Grindbaum, bland annat styrelseordförande i Oscar Properties, har lagts ned. 

 • Oscar fortsätter sälja

  Oscar Properties Oscar Properties har avyttrat fastigheten Stora Mans 1 i Älvsjö till fastighetsfonden Estea Sverigefastigheter 3, som förvaltas av Estea. Försäljningen sker till ett underliggande fastighetsvärde om 220 miljoner kronor.

 • Cash is king…

  Oscar Properties Medan vissa drabbas av krisen är det bra läge för kapitalstarka aktörer på bostadsutvecklingsmarknaden som kan köpa upp projekt och mark till vrakpriser.

 • Närmare nya landmärket – gasklockan rivs

  Oscar Properties Rivningen av den gamla plåtglasklockan i Norra Djurgårdsstaden har påbörjats. På platsen ska Oscar Properties bygga ett lika högt, nytt hus med 320 bostäder. 

 • Oscar säljer till CapMan för 745 miljoner

  Oscar Properties Oscar Properties avyttrar tre fastigheter i Södra Värtan, Stockholm, till Capman till ett underliggande fastighetsvärde om 745,5 miljoner kronor. 

 • Oscar får mark i Gustavsberg

  Oscar Properties Värmdö kommun har tilldelat Oscar Properties en markanvisning motsvarande ungefär 130 bostäder i Gustavsberg. Vidare ska ett antal lokaler byggas på marken som utgörs av fastigheterna Gustavsberg 2:1 och 2:2.

 • Tobin fortsätter klättra

  Oscar Properties Tobin Properties stamaktie fortsätter att stiga på First North sedan nyheten om att Sagax köpt in sig i bolaget gjutit nytt liv i aktien på torsdagen. Efter att ha fallit med över 70 procent hittills i år och bottnat i 24,8 kronor onsdagen 15 november steg aktien med 14,5 procent på torsdagen.

 • Aktien har fallit med 70 procent

  Oscar Properties Stockholmsbörsens bostadsutvecklingsbolag har sett sina aktiekurser falla brant i takt med den växande oron på bostadsmarknaden. Värst drabbade av alla är Tobin Properties vars aktie har fallit med 70 procent hittills i år.

 • Köper för 850 miljoner av Oscar

  Oscar Properties Fastpartner förvärvar en kontorsfastighet på Östermalm i Stockholm av Oscar Properties. Köpeskillingen uppgår till 849 miljoner kronor – ett resultat som innebär negativ effekt för Oscar Properties.

 • Storägare ökar i Oscar Properties

  Oscar Properties Staffan Persson som är styrelseledamot och en av de största aktieägarna i Oscar Properties har via sitt bolag Zimbrine Holding BV köpt på sig 240 710 stamaktier i bostadsutvecklaren. Aktierna köpte Persson till kursen 37,19 kronor.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived