Posts Tagged ‘Oscar Properties’

 • Oscar Properties har ännu inte betalat – “Vi får se vad som händer under dagen”

  Oscar Properties Idag är sista dagen för den tidsfrist som Stockholms stad gett Oscar Properties att betala knappt 600 miljoner som betalning för fastigheten till Gasklockan. Några pengar hade dock inte kommit in vid lunchtid på fredagen.

 • De köpte av Oscar Properties i Nacka

  Oscar Properties Planiafastigheten i Nacka såldes av Oscar Properties i en affär som meddelades på onsdagen. Nu kan Fastighetsnytt berätta vem det var som köpte den.

 • Oscar säljer fastighet i Nacka

  Oscar Properties Oscar Properties har sålt sin fastighet Nacka Sicklaön 118:2 för 140 miljoner kronor till en köpare som inte namnges. Fastigheten är uthyrd till utbildningsbolaget Jensen Education och ska anpassas för den verksamheten.

 • Oscar Properties får bakläxa för Gasklockan

  Oscar Properties Stockholms stadsbyggnadskontor underkänner Oscar Properties planlösning i prestigeprojektet Gasklockan då den inte lever upp till kraven i plan- och bygglagen. Det framgår av dokument som Fastighetsnytt tagit del av.

 • Oscar Properties vinner rättstvist mot leverantör

  Oscar Properties En skiljedomstol har dömt till Oscar Properties fördel i en tvist med en leverantör i projektet 79&Park. Enligt domen ska bolaget erhålla cirka 30 miljoner kronor.

 • Oscar Properties förlänger teckningsperiod

  Oscar Properties Oscar Properties förlänger teckningsperioden i företrädesemission till 6 december från tidigare angivna 18 november.

 • Vinst för Oscar Properties efter Helixförsäljning

  Oscar Properties Oscar Properties redovisar en vinst i det tredje kvartalet tack vare försäljningen av halva bostadsprojektet Helix. Delårsrapporten visar även att bostadsförsäljningen går fortsatt trögt och att det skett ytterligare avhopp från koncernledningen.

 • Oscar Properties får bara två veckors respit

  Oscar Properties Oscar Properties måste betala och tillträda fastigheten Gasklockan inom två veckor, annars blir affären inte av. Det skriver tidningen Fastighetsvärlden.

 • Sverrir Thór: “Det luktar desperation om Oscar Properties”

  Oscar Properties Krisdrabbade bostadsutvecklaren Oscar Properties företrädesemission är den senaste i raden av åtgärder för att rädda bolaget och tyvärr luktar det alltmer desperation. Bolagets pressmeddelande som damp in i mailboxen på onsdagskvällen lämnar fler frågetecken än vad det ger svar.

 • Oscar Properties faller efter emissionsbesked

  Oscar Properties Oscar Properties aktie föll som mest 43 procent på torsdagsförmiddagen efter villkoren för utbyteserbjudandet och företrädesemissionen visat att en mängd nya stamaktier kommer tryckas upp, vilket urholkar värdet på befintliga aktier.

 • Oscar Properties tillträder inte Gasklockan – håller inne med 591 miljoner

  Oscar Properties Oscar Properties tillträder inte projektet Gasklockan med hänvisning till att marken inte lever upp till uppsatta miljökvalitetskrav. Det uppskjutna tillträdet gör att bolaget kan vänta med att betala 591 miljoner kronor till Stockholms stad.

 • Få nappar på Oscar Properties konverteringserbjudande

  Oscar Properties Oscar Properties nya erbjudande till obligationsägarna har inte mötts med någon större entusiasm. Preliminära siffror visar att endast 14 procent har nappat.

 • Oscar Properties går vidare med obligationskonvertering

  Oscar Properties Oscar Properties genomför erbjudandet om att låta ägarna av bolagets obligationer byta ut dessa nyemitterade stamaktier, ett förslag som kungjordes tidigare i år.

 • Oscar Properties: “Konkurs inte på kartan”

  Oscar Properties Oscar Properties är satt under press men det finns ingen risk för att bolaget skulle gå under. Det säger bolagets ordförande Peter Norman i en intervju som Svenska Dagbladet gjort med honom och Oscar Engelbert.

 • Han är ny CFO på Oscar Properties

  Oscar Properties Går från Hembla till Oscar Properties. Ska stabilisera bolaget efter en turbulent period.

 • Oscar Properties återköpsförslag läggs på is

  Oscar Properties Styrelsen i Oscar Properties har beslutat att avvakta med erbjudandet till preferensaktieägarna och återkallar därför sitt förslag om återköpsbemyndigande inför måndagens extra bolagsstämma.

 • Oscar Properties vinner tvist i tingsrätten

  Oscar Properties Tingsrätten har dömt till Oscar Properties fördel i en tvist med en bostadsköpare i projektet 79&Park på Gärdet i Stockholm som velat frånträda ett förhandsavtal.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived