Posts Tagged ‘Oscar Engelbert’

 • Oscar Engelbert: Goda förutsättningar för nyemission

  Oscar Engelbert Oscar Properties meddelar att ungefär hälften av preferensaktieägarna accepterat erbjudandet att byta ut dessa mot stamaktier. Något som enligt Oscar Engelbert bådar gott för bolagets företrädesemission.

 • Vinst för Oscar Properties efter Helixförsäljning

  Oscar Engelbert Oscar Properties redovisar en vinst i det tredje kvartalet tack vare försäljningen av halva bostadsprojektet Helix. Delårsrapporten visar även att bostadsförsäljningen går fortsatt trögt och att det skett ytterligare avhopp från koncernledningen.

 • Oscar Properties faller efter emissionsbesked

  Oscar Engelbert Oscar Properties aktie föll som mest 43 procent på torsdagsförmiddagen efter villkoren för utbyteserbjudandet och företrädesemissionen visat att en mängd nya stamaktier kommer tryckas upp, vilket urholkar värdet på befintliga aktier.

 • Oscar Properties: “Konkurs inte på kartan”

  Oscar Engelbert Oscar Properties är satt under press men det finns ingen risk för att bolaget skulle gå under. Det säger bolagets ordförande Peter Norman i en intervju som Svenska Dagbladet gjort med honom och Oscar Engelbert.

 • 79&Park får dubbla priser

  Oscar Engelbert Vinnarna i arkitekturtävlingen A+ Awards har korats och Oscar Properties projekt 79&Park vann dubbla priser i sin kategori.

 • Oscar startar nytt bostadsbolag

  Oscar Engelbert Oscar Properties startar nya bolaget Norrterna, ett bolag inom koncernen som ska utveckla bostäder på orter runt om i Sverige. Vd för bolaget är Jonas Hermansen som rekryteras internt. 

 • Stora förluster för Oscar Properties 2018

  Oscar Engelbert Krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties offentliggjorde på fredagen sin bokslutskommuniké för 2018. Bolaget gjorde en förlust på närmare en halv miljard under förra året och varnar för att 2019 kommer att bli ett mycket tufft år.

 • Oscar och SBB ingår bostadssamarbete

  Oscar Engelbert Som ett led i Oscar Properties nya affärsområde har bolaget ingått samarbete med Samhällsbyggnadsbolaget. Det första projektet gäller nyproduktion av bostäder i Karlskrona.

 • Oscar breddar efter skakigt år

  Oscar Engelbert Efter ett skakigt år har Oscar Properties bestämt sig för att bredda verksamheten, bland annat genom att börja bygga bostäder på tillväxtorter “till konkurrenskraftiga” priser.

 • Preferensaktier rasar i spåren av vd-försäljning

  Oscar Engelbert Värdet på Oscar Properties preferensaktier faller på fredagen och har nu tappat nästan en tredjedel i värde sedan Oscar Engelbert dumpade hela sitt innehav för halvannan månad sedan.

 • Rabatter tynger Oscar Properties

  Oscar Engelbert Oscar Properties vänder till en förlust i det tredje kvartalet då den svagare bostadsmarknaden lett till färre sålda bostäder och tvingat fram prissänkningar. Samtidigt intensifierar bolaget nu arbetet med att minska kostnaderna.

 • Ny CFO på Oscar Properties

  Oscar Engelbert Navid Rostam har utsetts till ny CFO på Oscar Properties. Han är sedan 2015 en del av koncernledningen, där han fram till nu varit finanschef. 

 • Oscar Properties backar efter insiderförsäljning

  Oscar Engelbert Oscar Properties går sämst av bolagen i Fastighetsnytts samhällsbyggnadsindex på torsdagen efter att vd Oscar Engelbert sålt preferensaktier för 70 miljoner kronor.

 • Oscar säljer i Göteborg och Stockholm

  Oscar Engelbert Oscar Properties säljer en fastighet i Göteborg och en på Djurgården i Stockholm, för totalt 98 miljoner kronor. 

 • Oscar Engelbert: “Vi har flest sålda bostäder”

  Oscar Engelbert Efter en tuff höst presenterar bostadsutvecklaren Oscar Properties en ny digital tjänst och första skisserna på bostäderna i Gasklockan. Försäljningen startar i maj och intresset har redan visat sig vara rekordhögt.

 • Oscars ordförande slipper åtal

  Oscar Engelbert Förundersökningen mot Jakob Grindbaum, bland annat styrelseordförande i Oscar Properties, har lagts ned. 

 • Engelbert säljer aktier i Oscar

  Oscar Engelbert Oscar Engelbert har via ett bolag i eget namn sålt 450 000 stamaktier i Oscar Properties där han är vd, grundare och huvudägare. Försäljningen gjordes 15 november till kursen 77 kronor per aktie. Totalt sålde Engelbert därmed aktier för 34,7 miljoner kronor

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived