Posts Tagged ‘Ola Serneke’

 • Ola Serneke: “Varje åtgärd kan få fel effekt”

  Ola Serneke Ola Serneke reagerar ytterst svalt på Boverkets mörka byggprognoser tack vare senaste årens överhettning på marknaden. Att antalet bygglov och investeringar minskar är snarare en normalisering. Men långsiktigheten hänger på politiska beslut: “Det vore helt fel att börja rota och ta fram fler styrande åtgärder”, säger han. 

 • Serneke ökar i Serneke

  Ola Serneke Serneke Groups vd Ola Serneke har den 13 november köpt 9 550 aktier i bolaget via sitt holdingbolag Selopa AB. Aktierna köpte han enligt Finansinspektionens insynsregister till kursen 107,3 kronor.

 • Ola Serneke fortsätter tanka aktier

  Ola Serneke Serneke Groups vd och grundare Ola Serneke har i två transaktioner daterade 29 och 30 augusti köpt 5 112 B-aktier i bolaget via sitt eget investmentbolag Selopa AB.

 • Serneke ökar i Serneke

  Ola Serneke Ola Serneke, vd och storägare i Serneke Group, köpte dagarna 24 och 25 augusti 4 500 B-aktier i bolaget i två poster om 2 475 respektive 2 025 aktier.

 • Juli: Anders Düring utsedd till CFO

  Ola Serneke Serneke Group har utsett Anders Düring som ny finanschef. Han har mångårig erfarenhet som finanschef från bolag som KappAhl, Volvo IT och Ballingslöv, och kommer nu att ingå i Sernekes koncernledning.

 • Serneke rustar för sämre tider

  Ola Serneke År 2002 lämnade Ola Serneke byggjätten Peab och startade sitt eget bolag. 15 år senare är bolaget börsnoterat och inte längre så litet. Med Nordens högsta hus runt knuten förbereder koncernchefen för sättningar i marknaden.

 • Serneke köper för 3,5 miljoner i Serneke

  Ola Serneke Serneke Groups vd och huvudägare, Ola Serneke, köpte den 9 maj 30 342 B-aktier i bolaget via sitt holdingbolag Selopa.

 • Serneke konkurrerar om nya Göteborgsarenan

  Ola Serneke För några veckor sedan meddelade fyra stora Göteborgsbolag att de går samman för att bygga en ny multiarena i staden, om de får markanvisningar i området mellan Ullevi och Valhalla. Serneke är inte med i gruppen. När Fastighetsnytt träffar Ola Serneke i samband med bolagets börsnotering på torsdagen säger han att även Serneke kommer att “gå in helhjärtat” och fajtas för den attraktiva marken.

 • Klart: Serneke till börsen 24 november

  Ola Serneke Det har ryktats, spekulerats och indikerats ett bra tag men nu är det klart, Serneke kommer att börsnoteras. Planerad första handelsdag är 24 november.

 • Serneke till börsen innan årets slut

  Ola Serneke Ola Serneke vill ta sitt bolag till börsen innan 2016 är slut. Det säger han i en intervju med World In Property, och säger att man just nu jobbar med förberedelserna idag.

 • Logistikcenter utan bygglov

  Ola Serneke I Gårdsten i Göteborg uppför Serneke ett stort logistikcenter på uppdrag av Göteborgs Lastbilcentral, GLC, med fyra olika byggnader. Byggnationen av alla fyra har påbörjats, trots att det saknas bygglov för två av dem. Detta skriver GP idag.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived