Posts Tagged ‘Nordic City Report’

 • Hyror över 3 000 i Göteborg under året?

  Nordic City Report Trots att konjunkturen stärkts allt mer, med en fortsatt hög efterfrågan på hyresmarknaden som resultat, gjorde bristen på utbud att nyuthyrningsvolymen i Göteborgsregionen var relativt låg under andra halvåret.

 • Brist på kontor i Göteborg

  Nordic City Report Kontorsmarknaden i Göteborg fortsätter att präglas av lågt utbud och hög efterfrågan trots att nästan 34 000 kvadratmeter kontor färdigställts under årets första halva. Det uppger JLL.

 • Stort tryck på kontor

  Nordic City Report Efter en periods stiltje ökade snitthyrorna generellt i Stockholm under det första halvåret. Det framkommer av rapporten Nordic City Report som ges ut av JLL.

 • Begränsat utbud pressar upp hyrorna

  Nordic City Report Med låg nyproduktion av kontorslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö spås stigande hyresnivåer och en stark utveckling för den nordiska marknaden, enligt fastighetsrådgivaren Jones Lang LaSalles Nordic City Report.

 • Krisoron börjar öka

  Nordic City Report Den europeiska ekonomiska krisen har ännu inte drabbat Stockholms fastighetsmarknad men oron för krisen har ökat bland investerarna. Det sade JLL:s analyschef Åsa Linder på företagets frukostseminarium på tisdagsmorgonen.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived