Posts Tagged ‘Linda Schuur’

 • Heja Sveriges riksarkitekt!

  Linda Schuur Tillslut hände det, Sverige fick sin första riksarkitekt 2019. Ett tufft jobb, en fantastisk möjlighet, en utmaning – men framförallt en potential att lyfta diskussionen genom kunskapsöverföring, korsbefrukta branschen och i och med det tillsammans leverera bättre byggda miljöer.

 • Linda Schuur till Serneke

  Linda Schuur Serneke rekryterar Linda Schuur som affärsutvecklare med ansvar för stadsbyggnad och arkitektur, en ny roll inom företaget. 

 • Gör det lättare att välja rätt än vad det är att välja fel

  Linda Schuur Vi kan hylla och klappa varandra på axeln för att vi cyklar då och då, kör en elbil eller sop-sorterar, och tro mig detta är bra – alla får tummen upp även från mig. Men för att realistiskt nå målen, på riktigt, måste mer göras i större skalor och det behövs politiska beslut som visar vägen långsiktigt.

 • Avsaknaden av innovationer inom fastighetsbranschen

  Linda Schuur Världen ser idag annorlunda ut än vad den tidigare gjort. Svar och lösningar krävs av oss alla när förändringar sker allt snabbare. Vårt klimat har nått en känslig gräns, fler människor än någonsin är på flykt, skillnader mellan rika och fattiga är större än någonsin – samtidigt som vi i västvärlden aldrig haft det bättre än nu.

 • Arkitekturpris till STHLMNYC

  Linda Schuur Under evenemanget Årets Rum gick arkitektur- och designpriset Årets Rum i kategorin Årets Arkitektur till arkitekterna Sander Schuur och Linda Schuur för arbetet med STHLMNYC.

 • Ett Stockholm med plats för framtiden

  Linda Schuur Stortorget har varit en central plats i Stockholm sedan 1200-talet. De beslut som tas idag och de värderingar de utgår ifrån avgör hur staden ser ut långt in i framtiden. Arkitekten Linda Schuur tycker att det är viktigt att vi funderar på hur vi vill att Stockholm ska se ut om flera decennier och att vi bygger på ett sätt som inte stänger in framtiden i dagens uppfattningar.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived