Posts Tagged ‘Länsförsäkringar Fonder’

 • Länsförsäkringar om Vonovia-affären: “Kul för oss”

  Länsförsäkringar Fonder Hemblas ny huvudägare Vonovia välkomnas av Länsförsäkringar Fonder, som dock räknar med att vara kvar som minoritetsägare även om Vonovia skulle lägga ett bud på hela bolaget. Det säger Peter Norhammar, fondförvaltare på Länsförsäkringar, till Fastighetsnytt.

 • Flaggar ner i NP3

  Länsförsäkringar Fonder Länsförsäkringar Fonder flaggade på torsdagen för en försäljning av 100 000 aktier i NP3 Fastigheter. Försäljningen ägde rum 7 mars.

 • LF flaggar ner i Klövern

  Länsförsäkringar Fonder Länsförsäkringar Fonder har den 16 februari nettosålt 2,2 miljoner B-aktier i Klövern. Efter transaktionerna äger man 45,9 miljoner B-aktier vilket motsvarar 4,92 procent av kapitalet och 2,86 procent av rösterna i bolaget.

 • Huvudägarna minskar Hemfosa-innehav avsevärt

  Länsförsäkringar Fonder Samtliga av de tre största ägarna i Hemfosa Fastigheter vid årsskiftet 2016/2017 har under 2017 sålt av stora delar av sitt innehav i samhällsfastighetsbolaget. Således har den störste ägaren, Fjärde AP-fonden, under fjolåret sålt 5,4 miljoner aktier.

 • Flaggar för storköp i Victoria Park

  Länsförsäkringar Fonder Länsförsäkringar Fondförvaltning har på torsdagen flaggat för köp av aktier i två fastighetsbolag som båda är verksamma inom bostadssegmentet. Det rör sig D. Carnegie & Co. och Victoria Park där Länsförsäkringars innehav i det senast nämnda bolaget på onsdagen köpte 2 172 082 B-aktier.

 • Flaggar för försäljning av aktier i D. Carnegie

  Länsförsäkringar Fonder Länsförsäkringar Fondförvaltning sålde på måndagen 26 971 B-aktier i D. Carnegie & Co. Efter försäljningen uppgår Länsförsäkringars innehav i fastighetsbolaget till 6,5 procent av kapitalet och 4,98 procent av rösterna.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived