Posts Tagged ‘Kristina Alvendal’

 • Nytt schackdrag om Värtahamnen

  Kristina Alvendal Schack och roliga barnaktiviteter. Nu lanserar stadsutvecklarna i Värtahamnen ett nytt koncept “Vi omvandlar hamnen till en ny livfull och mixad stadsdel”, säger Kristina Alvendal i ett pressmeddelande.

 • Vem ska betala för “lullullet”?

  Kristina Alvendal I samhällsbygget har fokus skiftat från att utveckla fastigheter till att utveckla staden. Det ställer nya krav på samarbete och kompromisser, menar flera experter på Business Arena Almedalen.

 • Fastighetsägare driver på för spårväg till Värtan

  Kristina Alvendal Den busshållsplats som invigdes på tisdagen är långt ifrån nog när det gäller att förse blivande stadsdelen vid Värtahamnen i Stockholm med kollektivtrafik. Fastighetsägarna pressar på politiken för en spårdragning – och kan ställas inför motkrav på medfinansiering.

 • Alvendal tar plats i Svefas styrelse

  Kristina Alvendal Årsstämman i Svefa Holding, fram till för inte så länge sedan NAI Svefa, har utsett Kristina Alvendal till ny styrelseledamot. 

 • Belatchew Arkitekter utökar styrelsen

  Kristina Alvendal Kristina Alvendal och Marcus Sandberg träder nu in i Belatchew Arkitekters styrelse.

 • Flyttar ”Golfbollen” – öppnar för tiotusentals bostäder

  Kristina Alvendal Efter flera år av turer fram och tillbaka meddelar regeringen att 50 miljoner avsetts i höstbudgeten för flytten av Bällstaradarn utanför Stockholm, som enligt många varit en av de största hämskorna för bostadsbyggandet i staden.

 • Alvendal blir rådgivare på arkitektbyrå

  Kristina Alvendal Kristina Alvendal tar plats i den rådgivande styrelsen för arkitektbyrån Wester + Elsner. Hon ersätter därmed Emma Stenström, som haft rollen i åtta år.

 • Alvendal och Granath i Högkullens styrelse

  Kristina Alvendal Kristina Alvendal och Per Granath har valts in i Högkullens styrelse på bolagets stämma som gick av stapeln på fredagen. Vidare beslutade stämman om emission av nya stamaktier som ett led i noteringen av bolagets stamaktie.

 • Behöver kompetens och erfarenhet från branschen

  Kristina Alvendal Många hävdar, nu när ny bostadsminister skall utses, att bostadspolitiken och framtida lösningar på bostadsmarknaden inte kan lösas av en bostadsminister, som inte rår över beslut som idag ligger på ett flertal departement. Dessvärre kommer någon verklig makt aldrig att hamna inom bostadsministerns departement om inte kompetens och erfarenhet finns hos den utnämnda ministern. Just det är därför långt mycket viktigare än att bygga ett Superdepartement.

 • Granath och Alvendal till Högkullens styrelse

  Kristina Alvendal Per Granath och Kristina Alvendal förslås som nya styrelseledamöter i Högkullen i samband med årsstämman den 27 maj.

 • Ny ordförande i Svenska Hus

  Kristina Alvendal Christer Holmén blir ny styrelseordförande i Svenska Hus. Han ersätter därmed Lars-Erik Jansson, som avgår efter många år på posten.

 • Kristina Alvendal i Svenska Hus styrelse

  Kristina Alvendal Kristina Alvendal, tidigare stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholm, väljs in i styrelsen för Svenska Hus, ett fastighetsbolag i koncernen Gullringsbo Egendomar.

 • Alvendal till Wästbygg Gruppens styrelse

  Kristina Alvendal Vid Wästbygg Gruppens ordinarie bolagsstämma valdes Kristina Alvendal in i bolagets styrelse.

 • Klart med ny vd för Airport City Stockholm

  Kristina Alvendal Styrelsen för Airport City Stockholm har beslutat att utse Fredrik Jaresved till ny vd för bolaget. Han tar över efter Kristina Alvendal som slutade vid årsskiftet.

 • Kristina Alvendal slutar på Airport City Stockholm

  Kristina Alvendal Med anledning av att utvecklingen nu går in i en ny fas, där de tre samarbetsparterna i större utsträckning engageras operativt, avrundar vd Kristina Alvendal sitt uppdrag inom Airport City Stockholm.

 • Ny satsning på Arlanda

  Kristina Alvendal Swedavia har fastställt inriktningen för Stockholm Arlanda Airports fortsatta utveckling för de kommande 30 åren. Den nya utvecklingsplanen innefattar investeringar på 13 miljarder kronor.

 • Kristina Alvendal ny vd för Airport City

  Kristina Alvendal Det tidigare borgarrådet Kristina Alvendal, listad som en av Sveriges supertalanger 2009 av Veckans affärer, är nu aktuell som ny vd för Airport City Stockholm. Nu ska hon förvandla även Arlanda till en promenadstad.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived