Posts Tagged ‘Knut Rost’

 • Podcast: Knut Rost, CEO Diös, on Q1

  Knut Rost Fastighetsnytt has met with Knut Rost, CEO of Diös, who comments on the company’s result for Q1.

 • Podcast: Knut Rost, CEO of Diös, on FY result

  Knut Rost Fastighetsnytt has met with Knut Rost, CEO of Diös, who gave a brief comment on the company’s full-year results for 2018.

 • Podcast: Knut Rost, CEO Diös

  Knut Rost Knut Rost, CEO of Diös Fastigheter, visited the studio and gave a brief comment on the company’s result for the third quarter.

 • Vd och styrelseordförande ökar i Diös

  Knut Rost Både Diös Fastigheters vd och styrelseordförande har de senaste dagarna köpt aktier i bolaget. Den 10 augusti köpte vd Knut Rost 1 000 aktier i bolaget till kursen 46,8 kronor per aktie.

 • Inga fler ränteswappar för Diös

  Knut Rost Diös har endast en ränteswap kvar i sin derivatportfölj. Den löper ut 2018 och efter det kommer bolaget inte att ha några swappar, och inte heller ingå några nya avtal av det slaget.

 • Knut Rost: “Vi ska bli digitalare…”

  Knut Rost I och med tillträdet av Norrporten-beståndet har Diös befäst sin position som den i särklass största kommersiella fastighetsägaren i norra Sverige, även om man inte köpte allt. I samtal med Fastighetsnytt förklarar Diös vd, Knut Rost, att i den bästa av världar hade man eventuellt velat köpa hela beståndet.

 • “Castellum kommer aldrig att slå oss”

  Knut Rost Norra Sverige är en marknad som alla andra. Diös Fastigheter, som är regionens största kommersiella fastighetsägare, är inte verksamt i fjällvärlden och inte heller i småbyarna. Det säger Knut Rost, vd på Diös, på Kapitalmarknadsdagarna i Båstad.

 • Det går åt rätt håll

  Knut Rost Diös Fastigheter redovisar ett driftnetto på 201 miljoner kronor för årets tredje kvartal och ökar därmed driftnettot med 4 miljoner kronor från motsvarande kvartal ifjol, detta trots att intäktssidan är oförändrad på 324 miljoner. Det innebär per definition att överskottsgraden, som vd Knut Rost på bolagets kvartalspresentation på fredagen konstaterar att han ser som ett mått på effektivitet, stiger med 1,2 procentenheter till 62 procent.

 • Knut Rost har tagit över

  Knut Rost Knut Rost har nu tagit över som vd för Diös. Han efterträder Christer Sundin, som varit vd för bolaget sedan starten i juni 2005.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived