Posts Tagged ‘Jonas Nygren’

 • Välkommet med konstruktiva samtal med övriga parter

  Jonas Nygren Hyresgästföreningen välkomnar SABOs och Fastighetsägarnas inbjudan till fortsatta diskussioner vad gäller bruksvärdessystemet. Men för tydlighetens skull: vi vill inte se en utveckling där hyresförhandlingarna centraliseras, institutionaliseras eller indexeras.

 • ”Vi är mossiga och efterblivna i branschen”

  Jonas Nygren Hyresförhandlingarna mellan allmännyttan och de privata fastighetsägarna går bättre – men det stora problemet för hyresgästerna är avsaknaden av social bostadspolitik.

 • ”Vill man inte ha grannar ska man inte bo i Stockholm”

  Jonas Nygren De planerade satsningarna på höghastighetsjärnväg öppnar upp möjligheter för bostadsbyggande när nya intressanta stationslägen tillkommer. Men det finns också risker, menar Jonas Nygren, tidigare KSO i Sundbyberg, som tror att det kan bli dyrt om man inte tänker rätt.

 • Föreslår blocköverskridande lösning

  Jonas Nygren Vem tar över som bostadsminister efter Mehmet Kaplan? Den frågan är fortfarande obesvarad och det finns ett antal förslag. En av de föreslagna är Jonas Nygren som själv föreslår ett helt annat alternativ.

 • Jonas Nygren till Hyresgästföreningen

  Jonas Nygren Jonas Nygren, tidigare socialdemokratisk ordförande i kommunstyrelsen i Sundbyberg, blir ny förbundschef på Hyresgästföreningen.

 • Blir han nästa bostadsminister?

  Jonas Nygren Fastighetsnytts läsare har under en veckas tid haft möjligheten att rösta fram sin favorit som Mehmet Kaplans ersättare på bostadsministerposten. Nu kan vi avslöja resultatet.

 • Vem blir ny bostadsminister?

  Jonas Nygren I kölvattnet av Mehmet Kaplans avgång har spekulationerna kring vem som blir hans ersättare dragit igång. Även här på redaktionen har det spekulerats.

 • Vill flytta gränsen för att bygga i Kymlinge

  Jonas Nygren Stockholms stad vill justera kommungränsen mot Sundbyberg för att bygga en ny stadsdel i Kymlinge – något som varit en knivig fråga för Sumpan under lång tid.

 • Jonas Nygren lämnar Sundbyberg-styret

  Jonas Nygren Jonas Nygren (S), Kommunstyrelsens ordförande i Sundbyberg sedan drygt fem år tillbaka, lämnade på fredagen in sin avsägelse. En ny, grön/blå koalition kommer att ta vid i hans ställe.

 • Tillväxt – ett medvetet och politiskt val

  Jonas Nygren 2 160 upplagor av Sveriges minsta kommun ryms i Sveriges största. Samtidigt är Sundbyberg, Sveriges till ytan minsta kommun, också landets mest tätbefolkade. “Är du anställd i Sundbyberg så ska du jobba med tillväxt, oavsett var du jobbar”, säger Jonas Nygren, KSO i kommunen.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived