Posts Tagged ‘Johanna Frelin’

 • “Ivar Tengbom är död, vi måste bygga vår usp på någonting annat”

  Johanna Frelin På det hundraåriga arkitektkontoret Tengbom är blicken stadigt fäst vid den digitala framtiden. Och personfixering tillåts inte, vare sig det gäller grundaren Ivar Tengbom eller den avgående vd:n Johanna Frelin.

 • Johanna Frelin ny vd för Riksbyggen

  Johanna Frelin Nästa år tillträder Johanna Frelin som ny vd för Riksbyggen. “Det är med ödmjukhet som jag antar utmaningen”, säger hon i ett pressmeddelande.

 • Öppnar varsel för mindre trassel?

  Johanna Frelin Bristen på kompetens har de senaste åren varit den kanske allra största hämskon i jakten på nya bostäder. Arkitekterna har haft lägst arbetslöshet av alla, men med lågkonjunkturen runt hörnet har kontoren plötsligt börjat säga upp folk. Vad är det som håller på att hända?

 • AI – arkitektens smörgåsbord 

  Johanna Frelin Digitaliseringens påverkan på arkitekturen är inget att frukta. Snarare står vi inför en värld av möjligheter där arkitektrollen kommer att utvecklas till mer av en rådgivande strateg som arbetar hand i hand med mjukvaran. 

 • ”Digital transformation – har inte ens börjat”

  Johanna Frelin En av de grundläggande länkarna i samhällsbygget, och digitaliseringen av det, är arkitekterna. Johanna Frelin rekryterades till arkitektbyrån Tengbom från skolan Hyper Island förra året. ”Det är ett stort skifte i en bransch som bygger på en linjär arbetsprocess”, säger hon.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived