Posts Tagged ‘Johan Knaust’

 • K2A gör gemensam sak med Genova i Upplands-Bro

  Johan Knaust “Vi anser att detta är ett projekt av hög kvalitet i Stockholmsregionen”, säger Johan Knaust, vd för K2A, i ett pressmeddelande.

 • Ökade hyresintäkter för K2A

  Johan Knaust Bostadsbolaget K2A redovisar högre hyresintäkter och driftöverskott i det andra kvartalet men förvaltningsresultatet minskade, bland annat till följd av ökade personalkostnader.

 • Johan Knaust: Vi gynnas av bostadsoron

  Johan Knaust Oron på bostadsrättsmarknaden spelar K2A i händerna då konkurrensen om mark minskar samtidigt som kunderna i högre utsträckning söker sig till hyresrättsmarknaden. Det säger K2A:s VD Johan Knaust till Fastighetsnytt efter måndagens besked att bolaget kommer noteras på Stockholmsbörsen.

 • K2A till Stockholmsbörsen

  Johan Knaust K2A Knaust & Andersson Fastigheter, som bygger hyreshus av trä, avser att notera bolaget på Nasdaq Stockholm och gör i samband med detta göra en nyemission riktad till allmänheten.

 • Kommuner bygger fler hus i trä

  Johan Knaust När K2A valde att börja bygga i trä för fem år sedan så var det långt ifrån alla som såg fördelarna med materialet. Men numera ser läget helt annorlunda ut, enligt bolagets vd Johan Knaust. En utveckling som även regeringen stödjer.

 • Knaust tar makten i K2A

  Johan Knaust K2A:s vd Johan Knaust har köpt en stor del sin affärspartner Christer Anderssons aktier i fastighetsbolaget. Enligt ett pressmeddelande från bolaget köpte Andersson på måndagen 464 288 A-aktier i bolaget via sitt holdingbolag Karla Fastigheter Holding.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived