Posts Tagged ‘Johan Karlström’

 • Skanskas valberedning utsedd

  Johan Karlström Industrivärdens vd Helena Stjernholm kommer att leda valberedningens arbete i Skanska där Industrivärden är huvudägare. I samband med stämman som går av stapeln 13 april 2018 kommer ny vd att tillträda då Johan Karlström har aviserat sin avgång.

 • Karlström slutar som vd i april 2018

  Johan Karlström Johan Karlström lämnar sin post som vd för Skanska i samband med bolagets stämma 13 april 2018. Han kommer att fortsätta arbeta inom bolaget som senior rådgivare till och med januari 2019.

 • Blir ny vice vd i Skanska

  Johan Karlström Pierre Olofsson, vd för Skanska Sverige, tar klivet upp i Skanskas koncernledning och blir vice vd i koncernen med ansvar för Skanska Sverige, Skanska Norge och Skanska Finland.

 • ”Vi måste fatta hur politiker funkar”

  Johan Karlström Nya Karolinska har inte blivit en krona dyrare försäkrar Skanskas vd, Johan Karlström, som också talade sig varm för OPS som arbetsmetod i projekt.

 • Branschens frågor lyftes fram under valrörelsen

  Johan Karlström ”Här står fastighetsbranschen på scenen och diskuterar integrationspolitik, jobbpolitik och hållbart företagande, det håller helt klart på att hända någonting”. Det konstaterade ekonomijournalisten Mia Odabas som modererade under inledningspasset under Business Arenas första dag.

 • Intervju: Johan Karlström

  Johan Karlström Skanskas vd Johan Karlström menar att stora infrastrukturprojekt är ett utmärkt investeringsobjekt för långsiktigt pensionskapital och tror att det finns politiska öppningar som gör att det kan bli möjligt i Sverige.

 • Svagt resultat av Skanska

  Johan Karlström Rörelseresultatet för koncernen under årets första kvartal uppgick till 148 miljoner kronor att jämföra med föregående års resultat på 451 miljoner kronor. Det svaga resultatet förklaras främst av en negativ utveckling av resultatet inom Bostadsutveckling.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived