Posts Tagged ‘Hybridobligation’

 • Stendörren emitterar hybrider och refinansierar

  Hybridobligation Stendörren har gjort en emission av hybridobligationer till ett nominellt värde om 800 miljoner kronor. Obligationerna har en evig löptid men kan lösas in först i september 2024. De löper med en rörlig ränta om Stibor 3M plus en marginal om 6,5 procent.

 • Heimstaden lånar 2 miljarder via hybrider

  Hybridobligation Heimstaden har i enlighet med tidigare aviseringar genomfört en emisson av hybridobligationer. Totalt har bolaget lånat upp 2 miljarder kronor på den nordiska kapitalmarknaden och lånet har en evig löptid.

 • Vill emittera hybridobligation

  Hybridobligation Akelius meddelade på onsdage.n att man avser emittera en hybridobligation i storleksintervallet 300-500 miljon euro. Man har anlitat tre banker, Barclays, Danske Bank och Deutsche Bank

 • SBB utökar hybridobligation

  Hybridobligation Samhällsbyggnadsbolaget i Norden kommer under fredagen att emittera nya hybridobligationer inom ramen för sitt hybridsobligationslånet. Man emitterar 300 miljoner kronor, i en så kallad tap issue.

 • Balder lånar 8 miljarder på euromarknaden

  Hybridobligation Balder har emitterat obligationer för totalt 850 miljoner euro, motsvarande cirka 8,1 miljarder kronor, på den europeiska penningmarknaden, eurobond-marknaden.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived