Posts Tagged ‘Helene Hellmark Knutsson’

 • “Viktigt att få bo nära Campus”

  Helene Hellmark Knutsson Utbildning ligger högt på agendan hos både befolkning och politiker. En viktig aspekt är att se till att det finns bostäder för att kunna attrahera nya studenter. Bostadsbyggandet har växlat upp inom detta segment, men det är fortfarande en bit kvar.

 • Centerpartiet ryter ifrån

  Helene Hellmark Knutsson Oppositionen reagerar starkt på gårdagens regeringsbesked om studentbostäder. ”Det är förstås bra att de tagit ett sådant initiativ, men behovet av stora avgörande bostadspolitiska reformer döljs när regeringen på det är sättet tar åt sig äran”.

 • Klart för fler studentbostäder

  Helene Hellmark Knutsson Regeringen lovar att bygga minst 21 000 nya studentbostäder till 2026. Det framkom vid en presskonferens på onsdagen.

 • Läge för öronmärkning?

  Helene Hellmark Knutsson En grundläggande pusselbit för att arbetsmarknaden ska fungera är att människor utbildar sig – gärna till de yrken som behöver arbetskraft. Var ligger ansvaret för att matchningen blir rätt? Måste branschen bli bättre på att själva påverka utbildningarna? Fastighetsnytt träffar Helene Hellmark Knutsson (S), minister för högre utbildning och forskning.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived