Posts Tagged ‘Hans Wallenstam’

 • Hans Wallenstam: ”Staten har stoppat marknaden”

  Hans Wallenstam Nu tvärnitar bostadsbyggandet, enligt Boverkets senaste prognos. ”Det måste vara unikt för ett land att bromsa byggandet mitt i en bostadskris”, säger Hans Wallenstam, som är kritisk till statens agerande på bostadsmarknaden den senaste tiden.

 • Wallenstam och Linde köper i Wallenstam

  Hans Wallenstam Hans Wallenstam och Susann Linde, vd och CFO i Wallenstam, köpte den 30 november 60 000 respektive 16 000 B-aktier i bolaget.

 • ”Folk vill inte riskera sitt kapital“

  Hans Wallenstam När Wallenstam den 9 oktober meddelade marknaden att man valt att göra om ett bostadsrättsprojekt i södra Stockholm till hyresrätter på grund av sval marknad så bekräftade man det som ryktats om ett tag på marknaden. Efter en exempellöst lång period av stigande bostadspriser i Sverige så hade efterfrågevågen efter bostadsrätter börjat ebba ut.

 • Wallenstam fortsätter tanka Wallenstam

  Hans Wallenstam Hans Wallenstam, vd och huvudägare i Wallenstam, har i två olika avslut, daterade 26 respektive 27 oktober, köpt sammanlagt 100 000 B-aktier i fastighetsbolaget. Aktierna är köpta via Hans Wallenstams investmentbolag Revialma Ett och i sjok om 50 000 aktier vardera dag.

 • Wallenstam flyttar A-aktier

  Hans Wallenstam Wallenstams huvudägare Hans Wallenstam har stuvat om i sin portfölj och från tre av sina holdingbolag sålt sammanlagt 30 000 A-aktier till ett fjärde bolag, Revialma Ett AB.

 • Thomas Dahl lämnar Wallenstam

  Hans Wallenstam Thomas Dahl, vice vd och regionchef Göteborg på Wallenstam, lämnar bolaget efter 30 år. Han ska istället “utveckla och syssla med egen verksamhet”.

 • Wallenstam blir koncerncontroller på Wallenstam

  Hans Wallenstam Rebecka Wallenstam blir koncerncontroller på Wallenstam. Hon har tidigare jobbat på Svensk NaturEnergi, och sedan 2015 på Wallenstam, där hennes pappa är vd.

 • Wallenstam köper aktier i Wallenstam

  Hans Wallenstam Wallenstams vd och huvudägare, Hans Wallenstam, köpte på fredagen 150 000 aktier i bolaget via sina tre holdingbolag, Revialma Två, Revialma Tre och Revialma Fyra.

 • Wallenstam ökar i egna bolaget

  Hans Wallenstam Hans Wallenstam har via sina bolag Revialma Två, Revialma Tre och Revialma Fyra ökat sitt innehav i Wallenstam där han både är huvudägare och vd. I tre transaktioner daterade 8 september köpte han sammanlagt 39 000 B-aktier i Wallenstam, i sjok om 13 000 aktier var,.

 • Wallenstam ökar i egna bolaget

  Hans Wallenstam Hans Wallenstam, vd och huvudägare i Wallenstam, har stuvat om i sin portfölj samt köpt på sig aktier i bolaget.

 • Wallenstam köper Wallenstam

  Hans Wallenstam Hans Wallenstam har köpt 834 000 aktier i Wallenstam, via bolag. De åtta köpen genomfördes mellan 16 och 23 juni.

 • ”Jag tror inte att bostadsfrågan är det första man ska rycka i”

  Hans Wallenstam Valet gav ganska få vinnare men vad betyder det för branschen och bostadsbyggandet?

 • Trängselskatt eller inte

  Hans Wallenstam Infrastrukturen och dess utveckling ses som det kanske allra viktigaste för Göteborgs framtid med Västsvenska paketet i centrum. 34 miljarder ska investeras där en stor del av kakan ska finansieras av trängselskatten. Politiskt är man för trängselskatt men frågan har också väckt sådant motstånd att man lyckats få till stånd en folkomröstning.

 • Mark viktigare än marknadshyror

  Hans Wallenstam Kommer det bli ett maktskifte i Göteborg? Enligt valupptaktspanelen på Business Arena Göteborg är det mycket möjligt. Hans Wallenstam ser det dock som viktigast att det är driva personer som tar över rodret, oavsett vilket parti som vinner valet.

 • Hyresregleringen inte det stora problemet för Wallenstam

  Hans Wallenstam Wallenstam avser producera 7 500 nya bostäder över de kommande fem åren fram till och med 2018.

 • AP-Fastigheter dubblar beståndet

  Hans Wallenstam I och med förvärvet av Vasakronan får det nya bolaget en portfölj som omfattar över 80 miljarder kronor i fastighetsvärde. Även om det kommer att bli vissa justeringar i fastighetsbeståndet så blir man en jätte på marknaden. Hans Wallenstam, Vd, Wallenstam AB, säger att det kan bli lite av en förlamande hand över innerstäderna i Göteborg och Stockholm med en statlig ägare.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived