Posts Tagged ‘Gustav Källén’

 • Färre bostäder med osäker politik?

  Gustav Källén En oklar bostadspolitisk inriktning skapar osäkerheter i en bransch som kräver långsiktighet för att investera. Tydligast är turerna kring det statliga investeringsstödet. “Osäkerhet tvingar marknaden att prissätta risk” säger Svefas Gustav Källén.

 • Stark men trång Uppsalamarknad

  Gustav Källén Transaktions- och hyresmarknaden i Uppsala har varit stark de senaste åren – även om Gustav Källén, transaktionschef på Svefa, hade förväntat sig något mer av marknaden i staden sett till grundläggande goda förutsättningar. Under Business Arena Uppsala diskuterades Uppsalamarknaden.

 • Tuffare att fylla Malmös kontor framöver

  Gustav Källén Det byggs relativt mycket kontor i Malmö men bristande efterfrågan på större kontorslokaler kan komma att sätta en hämsko på nyproduktionen framöver, vilket även riskerar att drabba mindre företag som letar nya lokaler. Det säger Gustav Källén, vice vd och transaktionschef på Svefa, till Fastighetsnytt.

 • Omorganisering och ny affärsområdeschef på NAI

  Gustav Källén NAI Svefa organiserar om sin transaktionsverksamhet. Till ny affärsområdeschef för Transaktioner och Uthyrning utses Gustav Källén.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived