Posts Tagged ‘Gustav Källén’

 • Köpesumman dold när Södertälje säljer 786 kommunala hyresrätter

  Gustav Källén Det blev Månsbro fastigheter som fick köpa hälften av det kommunala bostadsbolaget Telge Hovsjös bestånd i Hovsjö. Kommuner motiverar försäljningen med att den ska ge intäkter till nybyggnation men håller summan hemlig.

 • Glödhet transaktionsmarknad – blir rekordet från 2016 slaget?

  Gustav Källén Det är fortsatt högtryck på den svenska fastighetsmarknaden, i alla fall om barometern heter transaktionsvolymer. Hittills i år, med ett par veckor kvar på halvåret, har transaktioner till ett samlat fastighetsvärde överstigande 75 miljarder kronor ägt rum och innan halvårsskiftet kommer ett antal miljarder att tillkomma, menar bedömare som Fastighetsnytt pratat med.

 • Färre bostäder med osäker politik?

  Gustav Källén En oklar bostadspolitisk inriktning skapar osäkerheter i en bransch som kräver långsiktighet för att investera. Tydligast är turerna kring det statliga investeringsstödet. “Osäkerhet tvingar marknaden att prissätta risk” säger Svefas Gustav Källén.

 • Stark men trång Uppsalamarknad

  Gustav Källén Transaktions- och hyresmarknaden i Uppsala har varit stark de senaste åren – även om Gustav Källén, transaktionschef på Svefa, hade förväntat sig något mer av marknaden i staden sett till grundläggande goda förutsättningar. Under Business Arena Uppsala diskuterades Uppsalamarknaden.

 • Tuffare att fylla Malmös kontor framöver

  Gustav Källén Det byggs relativt mycket kontor i Malmö men bristande efterfrågan på större kontorslokaler kan komma att sätta en hämsko på nyproduktionen framöver, vilket även riskerar att drabba mindre företag som letar nya lokaler. Det säger Gustav Källén, vice vd och transaktionschef på Svefa, till Fastighetsnytt.

 • Omorganisering och ny affärsområdeschef på NAI

  Gustav Källén NAI Svefa organiserar om sin transaktionsverksamhet. Till ny affärsområdeschef för Transaktioner och Uthyrning utses Gustav Källén.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived