Posts Tagged ‘Gårdsten’

 • Gårdsten slipper värstingstämpeln

  Gårdsten Den ökända stadsdelen i nordöstra Göteborg blir först ut i landet med att plockas bort från polisens lista över särskilt utsatta områden. Nu vill Robert Hannah, Liberalernas bostadspolitiske talesperson, se större spridning av framgångsreceptet: “Vi borde skala av och använda metoden även i resten av Sverige”.

 • Riksbyggen satsar i Gårdsten

  Gårdsten Riksbyggen har fått en markanvisning för 80 bostadsrätter i Gårdsten, nordöstra Göteborg. Visionen är att tillsammans med andra bygga 1 000 bostäder på tio år.

 • Logistikcenter utan bygglov

  Gårdsten I Gårdsten i Göteborg uppför Serneke ett stort logistikcenter på uppdrag av Göteborgs Lastbilcentral, GLC, med fyra olika byggnader. Byggnationen av alla fyra har påbörjats, trots att det saknas bygglov för två av dem. Detta skriver GP idag.

 • Nytt område i Gårdsten

  Gårdsten Serneke utvecklar ett större markområde för hotell, kontor, verksamheter, vård och restaurang i Gårdsten i Göteborg.

 • Säljer mark till GLC i Gårdsten

  Gårdsten Serneke har sedan tidigare köpt mark om totalt 139 000 kvadratmeter i Gårdsten i nordöstra Göteborg med avsikt att utveckla området. Nu köper Göteborgs Lastbilcentral 68 000 kvadratmeter av området och uppför ett nytt logistikcenter.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived