Posts Tagged ‘Fortum’

 • Fortum säljer huvudkontoret

  Fortum Fortum säljer fastigheten där man har sitt huvudkontor i kontorsområdet Keilaniemi i Esbo, Finland, för 720 miljoner kronor. Köpare är Regenero Oy.

 • Ny dom kan ge miljarder till fastighetsägare

  Fortum Förvaltningsrätten fastslår i en ny dom att vattenkraftsproducenter missgynnas skattemässigt då de betalar högre fastighetsskatt en vattenkraftsproducenter. En dom som kan betyda miljardbelopp för branschen varje år, enligt Annika Arnström på EY.

 • 300 000 kvadrat datahall i Stockholm?

  Fortum Stockholm Business Region inleder ett samarbete med tre kommunala kontor för att sätta Stockholm på kartan som ett internationellt centrum för datahallar. Fram till 2026 vill man bygga 300 000 kvadratmeter datahallar i området.

 • Enas om tidigare slopat Sjöstads-höghus

  Fortum Detaljplanen för kvarteret Mårtensdal och Skanskas höghus “Stockholm New”, den västra entrén till Hammarby Sjöstad, upphävdes av mark- och miljööverdomstolen i slutet av 2015, då Fortum ansåg att det tänkta huset var för högt. Nu har Fortum, staden och den blivande fastighetsägaren enats om ett förslag där huset sänks till 25 våningar.

 • Handelsplats för överskottsvärme

  Fortum Fortum Värme startar återvinningsmarknad för överskottsvärme. Affärskonceptet kallas för Öppen Fjärrvärme och handelsplatsen invigdes under onsdagen.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived