Posts Tagged ‘Finansdepartementet’

 • Nytt förslag om investeringsstöd

  Finansdepartementet På torsdagen lämnade finansdepartementet in ett förslag om nya villkor för investeringsstödet för hyresbostäder och studentbostäder.

 • Bolund öppnar för ändrat amorteringskrav

  Finansdepartementet Den nye bostadsministern Per Bolund (MP) vill i en intervju med Fastighetsnytt se bostadspolitiska reformer. Han säger också att “amorteringskravet kan behöva ändras”, samtidigt som han menar att man inte ska överdramatisera effekterna av sänkta ränteavdrag.

 • Från SABO till finansdepartementet

  Finansdepartementet Socialdemokraten Leif Jakobsson, ordförande i SABO, lämnar uppdraget för att bli statssekreterare hos Magdalena Andersson på finansdepartementet.

 • Stigande priser – och oro

  Finansdepartementet Det senaste året har priserna på bostadsrätter stigit med 12 procent, villapriserna med 10 procent. Med stigande priser följer också en växande oro för hushållens skuldsättning.

 • Ny rapport föreslår reformerad hyresmarknad

  Finansdepartementet Långtidsutredningen presenterar i dag en ny underlagsrapport, Bostadsmarknaden och den ekonomiska utvecklingen, skriven av docent Per-Anders Bergendahl, fil. dr Monika Hjeds Löfmark och professor Hans Lind.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived