Posts Tagged ‘Fastighetsägarna Stockholm’

 • Fastighetsägarna Stockholm tillsätter CDO

  Fastighetsägarna Stockholm Christoffer Börjesson kliver in i den nyinrättade rollen som Chief Digital Officer för Fastighetsägarna Stockholm och dotterbolaget Fastighetsägarna Service. Han tillträder den första april 2018. 

 • Det grova våldet måste få ett slut

  Fastighetsägarna Stockholm Arbetet med att förebygga kriminalitet, stärka integrationen, skapa trygga, hållbara stadsdelar och till sist ett öppet samhälle med god ekonomisk tillväxt måste ske hela tiden. Både på kort och lång sikt. Utmaningarna i Stockholmsregionen är idag stora. Det går inte att bara vänta på att politiker och myndigheter ska hitta fungerande lösningar.

 • Strandade förhandlingar i Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Årets hyresförhandlingar mellan Hyresgästföreningen och Fastighetsägarna Stockholm har strandat. HGF lämnade på fredagen förhandlingarna efter att parterna inte kunnat mötas. 

 • Fastighetsservice – nästa digitala utmaning

  Fastighetsägarna Stockholm Digital transformation skapar både möjligheter och utmaningar i fastighetsbranschen. Nu lägger Fastighetsägarna Stockholm i en högre växel för att säkerställa att branschen hänger med i utvecklingen.

 • Hyresmarknadschef till Fastighetsägarna

  Fastighetsägarna Stockholm Nathalie Brard blir chef hyresmarknad på Fastighetsägarna Stockholm. Hon kommer därmed att leda organisationens årliga hyresförhandlingar.

 • Eskils ny ledamot i Fastighetsägarna Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Vid Fastighetsägarna Stockholms årsmöte valdes Mikael Eskils, vd på Wallfast, till ny ledamot i Fastighetsägarna Stockholms styrelse.

 • Det måste bli lättare att flytta till Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Var ska jag bo? Samma fråga ställer sig alla som är på väg att flytta. Men för den som riktar blicken mot huvudstaden räcker det inte att fråga var, utan också om, hon eller han kommer att hitta någonstans att bo överhuvudtaget. Det är lättare att vinna på lotteri än att få ett hyreskontrakt. Det säger både ungdomar som drömmer om att flytta hemifrån och de som fått ett jobb eller utbildningsplats i Stockholmstrakten, men behöver lösa bostadsfrågan för att kunna tacka ja.

 • Ny chefsjurist för Fastighetsägarna Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Sven von Randow är utsedd till ny chefsjurist för Fastighetsägarna Stockholm och efterträder Marie Öhrström, som under hösten 2016 började arbeta på Fastighetsägarna Sverige.

 • HGF lämnar Stockholmsförhandlingar

  Fastighetsägarna Stockholm Hyresgästföreningen region Stockholm lämnade på torsdagen förhandlingarna med Fastighetsägarna om ett ramavtal för 2017 års hyror. De tycker organisationen har en ”skrämmande” syn på hyresgäster. Fastighetsägarna tycker beslutet är ”beklagligt”.

 • Yrkar på 2,5 procents hyreshöjning 2017

  Fastighetsägarna Stockholm 2016 års hyresförhandlingar har kantats av strandningar och konflikter – och kommande årets verkar börja på liknande sätt när Fastighetsägarna yrkar på 2,5 procent hyreshöjningar. ”Orimligt högt” menar Hyresgästföreningen.

 • Fastighetsägarna lämnar alla överläggningar

  Fastighetsägarna Stockholm Fastighetsägarna Stockholm avbryter, med omedelbar verkan, alla överläggningar med Hyresgästföreningen Region Stockholm. Beslutet gäller både formella och informella överläggningar om hyresfrågor i huvudstaden.

 • Ny utvecklingschef hos Fastighetsägarna

  Fastighetsägarna Stockholm Fastighetsägarna Stockholm rekryterar Anni Carpelan till rollen som utvecklingschef. Senast kommer hon från en roll som regionchef på fastighetsbolaget Stenvalvet.

 • Strandade hyresförhandlingar i Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Fastighetsägarna Stockholm har lämnat förhandlingarna med Hyresgästföreningen, om ett ramavtal för 2016 års hyror.

 • Ny hållbarhetschef på Fastighetsägarna

  Fastighetsägarna Stockholm Karin Karlsbro blir ny hållbarhetschef på Fastighetsägarna Stockholm. Hon efterträder Sara Haasmark som blivit ny vd på samhällsbyggarna.

 • Lövemark ny ledamot i Fastighetsägarna

  Fastighetsägarna Stockholm Vid Fastighetsägarna Stockholms årsstämma valdes Malin Lövemark till ny styrelseledamot.

 • Ramavtal klart för hyrorna i Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Fastighetsägarna Stockholm och Hyresgästföreningen Region Stockholm har idag träffat ett ramavtal om 2015 års hyror i Stockholms stad.

 • ”De flesta ger upp på vägen”

  Fastighetsägarna Stockholm Regering och opposition skulle kunna lägga till ännu ett område där det finns ett skriande behov av reformer och stabila spelregler: bostadspolitiken.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived