Posts Tagged ‘Fastighetsägarna Stockholm’

 • Yrkar på hyreshöjning med 3,5 procent

  Fastighetsägarna Stockholm Fastighetsägarna Stockholm yrkar på en hyreshöjning med 3,5 procent i huvudstaden – i enlighet med organisationens gemensamma utspel med SABO förra veckan. 

 • Framtidens städer bygger på nya mobilitetstrender

  Fastighetsägarna Stockholm Den digitala förändringsprocess som nu löper genom samhället skapar nya möjligheter för smartare och bättre fungerande städer. Det gäller inte minst frågan om mobilitet, hur människor och varor transporterar sig. Exempel på nya företeelser är mobilitet som tjänst och mobilitetstrenderna autonoma, elektrifierade och delade fordon.

 • Kontorsbristen skapar nya affärsmöjligheter

  Fastighetsägarna Stockholm I Stockholm råder inte bara bostadsbrist, utan också kontorsbrist. Det skapar problem för företag som vill växa. Kan coworking vara en del av lösningen?

 • Ny styrelseordförande i Fastighetsägarna Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Inger Olsson Blomberg har utsetts till ny styrelseordförande i Fastighetsägarna Stockholm. Hon valdes in vid årsmötet den 22 maj 2018. 

 • Ex-politiker tar över Fastighetsägarna Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Styrelsen har utsett Oskar Öholm till ny vd för Fastighetsägarna Stockholm. Han kommer närmast från Moderaterna – där han jobbat som chefsombudsman för Stockholms stad och län.

 • Fastighetsägarna Stockholm tillsätter CDO

  Fastighetsägarna Stockholm Christoffer Börjesson kliver in i den nyinrättade rollen som Chief Digital Officer för Fastighetsägarna Stockholm och dotterbolaget Fastighetsägarna Service. Han tillträder den första april 2018. 

 • Det grova våldet måste få ett slut

  Fastighetsägarna Stockholm Arbetet med att förebygga kriminalitet, stärka integrationen, skapa trygga, hållbara stadsdelar och till sist ett öppet samhälle med god ekonomisk tillväxt måste ske hela tiden. Både på kort och lång sikt. Utmaningarna i Stockholmsregionen är idag stora. Det går inte att bara vänta på att politiker och myndigheter ska hitta fungerande lösningar.

 • Strandade förhandlingar i Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Årets hyresförhandlingar mellan Hyresgästföreningen och Fastighetsägarna Stockholm har strandat. HGF lämnade på fredagen förhandlingarna efter att parterna inte kunnat mötas. 

 • Fastighetsservice – nästa digitala utmaning

  Fastighetsägarna Stockholm Digital transformation skapar både möjligheter och utmaningar i fastighetsbranschen. Nu lägger Fastighetsägarna Stockholm i en högre växel för att säkerställa att branschen hänger med i utvecklingen.

 • Hyresmarknadschef till Fastighetsägarna

  Fastighetsägarna Stockholm Nathalie Brard blir chef hyresmarknad på Fastighetsägarna Stockholm. Hon kommer därmed att leda organisationens årliga hyresförhandlingar.

 • Eskils ny ledamot i Fastighetsägarna Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Vid Fastighetsägarna Stockholms årsmöte valdes Mikael Eskils, vd på Wallfast, till ny ledamot i Fastighetsägarna Stockholms styrelse.

 • Det måste bli lättare att flytta till Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Var ska jag bo? Samma fråga ställer sig alla som är på väg att flytta. Men för den som riktar blicken mot huvudstaden räcker det inte att fråga var, utan också om, hon eller han kommer att hitta någonstans att bo överhuvudtaget. Det är lättare att vinna på lotteri än att få ett hyreskontrakt. Det säger både ungdomar som drömmer om att flytta hemifrån och de som fått ett jobb eller utbildningsplats i Stockholmstrakten, men behöver lösa bostadsfrågan för att kunna tacka ja.

 • Ny chefsjurist för Fastighetsägarna Stockholm

  Fastighetsägarna Stockholm Sven von Randow är utsedd till ny chefsjurist för Fastighetsägarna Stockholm och efterträder Marie Öhrström, som under hösten 2016 började arbeta på Fastighetsägarna Sverige.

 • HGF lämnar Stockholmsförhandlingar

  Fastighetsägarna Stockholm Hyresgästföreningen region Stockholm lämnade på torsdagen förhandlingarna med Fastighetsägarna om ett ramavtal för 2017 års hyror. De tycker organisationen har en ”skrämmande” syn på hyresgäster. Fastighetsägarna tycker beslutet är ”beklagligt”.

 • Yrkar på 2,5 procents hyreshöjning 2017

  Fastighetsägarna Stockholm 2016 års hyresförhandlingar har kantats av strandningar och konflikter – och kommande årets verkar börja på liknande sätt när Fastighetsägarna yrkar på 2,5 procent hyreshöjningar. ”Orimligt högt” menar Hyresgästföreningen.

 • Fastighetsägarna lämnar alla överläggningar

  Fastighetsägarna Stockholm Fastighetsägarna Stockholm avbryter, med omedelbar verkan, alla överläggningar med Hyresgästföreningen Region Stockholm. Beslutet gäller både formella och informella överläggningar om hyresfrågor i huvudstaden.

 • Ny utvecklingschef hos Fastighetsägarna

  Fastighetsägarna Stockholm Fastighetsägarna Stockholm rekryterar Anni Carpelan till rollen som utvecklingschef. Senast kommer hon från en roll som regionchef på fastighetsbolaget Stenvalvet.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived