Posts Tagged ‘Croisette’

 • Köper i Uddevalla för 148 miljoner

  Croisette Vivero AB har köpt en fastighet i centrala Uddevalla till ett underliggande fastighetsvärde om 148 miljoner kronor.

 • Bastard Burgers flyttar in i Malmö

  Croisette Norrländska kedjan Bastard Burgers öppnar inom kort sin första restaurang i Malmö och Skåne. Etableringen sker i centrala Malmö på en yta om cirka 500 kvadratmeter. Exakt adress är dock ännu inte offentliggjord.

 • Ger man sig in i leken får man leken tåla?

  Croisette Under de senaste åren har ett nytt investeringsalternativ i fastighetsbranschen växt fram för privatpersoner – Crowdfunding. Men regelverket har inte hunnit med och det finns projekt där privatinvesterare har förlorat stora delar av sitt investerade kapital.

 • Flertal rekryteringar för Croisette

  Croisette Croisette utökar transaktions- och värderingsteamet i Malmö samt anställer till uthyrningsverksamheten i Göteborg. Även ett flertal juniora tjänster har tillsatts i Stockholm och Malmö.

 • Croisette startar nytt och rekryterar från Newsec

  Croisette Rådgivningsföretaget Croisette Real Estate Partner utökar sin verksamhet och startar ett nytt affärsområde, Croisette Human Capital. I samband med det rekryterar man Erika Klingberg som kommer att ansvara för det nya affärsområdet.

 • Nischer Properties säljer i Karlstad

  Croisette Nischer Properties har genomfört två affärer var man i den ena sålde ett studentbostadsprojekt i Karlstad till bolaget Living at Campus Karlstad och i den andra köper in sig i dotterbolag till Nyhem Bostad.

 • Croisette öppnar kontor i Göteborg

  Croisette Rådgivningsföretaget Croisette Real Estate Partner expanderar och har öppnat ett kontor i Göteborg. Fokus blir initialt på uthyrningsrådgivning och värdering och kontoret kommer att ledas av Mimoza Zeneli och Andreas Joelsson Svenn.

 • Anrik Malmöfastighet renoveras

  Croisette Familjen Persson, genom sitt fastighetsbolag Ramsbury, har påbörjat renovering och tillbyggnad av sin fastighet Stadt Hamburg 13 i Malmö. Croisette har fått uthyrningsuppdraget.

 • Tuffare att fylla Malmös kontor framöver

  Croisette Det byggs relativt mycket kontor i Malmö men bristande efterfrågan på större kontorslokaler kan komma att sätta en hämsko på nyproduktionen framöver, vilket även riskerar att drabba mindre företag som letar nya lokaler. Det säger Gustav Källén, vice vd och transaktionschef på Svefa, till Fastighetsnytt.

 • Förvärvar i Norrköping

  Croisette HSB Östra har köpt en fastighet som omfattar 36 lägenheter och är belägen i den nya stadsdelen Sandtorp, i Norrköping. Croisette var rådgivare åt säljaren.

 • Hyr ut i Enköping

  Croisette Cavig Fastigheter och Mabe AB hyr ut 1 400 kvadratmeter respektive 1 800 kvadratmeter i Enköping till Swedol och Infragross.

 • K-Fastigheter köper för 100 miljoner

  Croisette K-Fastigheter har köpt fastigheten Rådhuset 6 i centrala Helsingborg från Kronosund Holding. Fastigheten har en uthyrningsbar yta om cirka 3200 kvadratmeter och är belägen vid Rådhustorget.

 • Nybildat branch funding-bolag utmanar

  Croisette Flera av den svenska fastighetsbranschens mest tongivande bolag bildar tillsammans bolaget Svenska Fastighetsbranschens Investeringsaktiebolag, SF Invest. Bland delägarna finns Kungsleden, Wihlborgs, Wallenstam, Balder och Klövern.

 • Stark efterfrågan efter retailytor i Skåne

  Croisette Efterfrågan efter handelslokaler är god i Skåne och de senaste månaderna har fastighetskonsulten Croisette hyrt ut flertalet större handelslokaler för kunders räkning.Bland annat har man hyrt ut en yta om 514 kvadratmeter i köpcentret Nova Lund på uppdrag av TH Real Estate.

 • Croisette hyr ut till Dollarstore

  Croisette Croisette hyr på uppdrag av Exter Fastigheter och Cavig Fastigheter ut drygt 3 000 kvadratmeter i Enköping till Dollarstore.

 • Midroc hyr ut Croisettes nya huvudkontor

  Croisette Midroc bygger ett tredje kontorshus inom World Trade Center i Malmö. Nu har man tecknat sitt första hyresavtal – med fastighetsrådgivaren Croisette som flyttar sitt huvudkontor dit.

 • Brinova köper för 135 miljoner i Kristianstad

  Croisette Sparbanken Skåne har sålt fem fastigheter i Kristianstads kommun till Brinova för 135 miljoner kronor. Fastigheterna inkvarterar bankens kontor i Kristianstad, Åhus och Tollarp och Sparbanken tecknar i samband med affären långa hyresavtal gällande fastigheterna.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived