Posts Tagged ‘Croisette’

 • Croisette öppnar kontor i Göteborg

  Croisette Rådgivningsföretaget Croisette Real Estate Partner expanderar och har öppnat ett kontor i Göteborg. Fokus blir initialt på uthyrningsrådgivning och värdering och kontoret kommer att ledas av Mimoza Zeneli och Andreas Joelsson Svenn.

 • Anrik Malmöfastighet renoveras

  Croisette Familjen Persson, genom sitt fastighetsbolag Ramsbury, har påbörjat renovering och tillbyggnad av sin fastighet Stadt Hamburg 13 i Malmö. Croisette har fått uthyrningsuppdraget.

 • Tuffare att fylla Malmös kontor framöver

  Croisette Det byggs relativt mycket kontor i Malmö men bristande efterfrågan på större kontorslokaler kan komma att sätta en hämsko på nyproduktionen framöver, vilket även riskerar att drabba mindre företag som letar nya lokaler. Det säger Gustav Källén, vice vd och transaktionschef på Svefa, till Fastighetsnytt.

 • Förvärvar i Norrköping

  Croisette HSB Östra har köpt en fastighet som omfattar 36 lägenheter och är belägen i den nya stadsdelen Sandtorp, i Norrköping. Croisette var rådgivare åt säljaren.

 • Hyr ut i Enköping

  Croisette Cavig Fastigheter och Mabe AB hyr ut 1 400 kvadratmeter respektive 1 800 kvadratmeter i Enköping till Swedol och Infragross.

 • K-Fastigheter köper för 100 miljoner

  Croisette K-Fastigheter har köpt fastigheten Rådhuset 6 i centrala Helsingborg från Kronosund Holding. Fastigheten har en uthyrningsbar yta om cirka 3200 kvadratmeter och är belägen vid Rådhustorget.

 • Nybildat branch funding-bolag utmanar

  Croisette Flera av den svenska fastighetsbranschens mest tongivande bolag bildar tillsammans bolaget Svenska Fastighetsbranschens Investeringsaktiebolag, SF Invest. Bland delägarna finns Kungsleden, Wihlborgs, Wallenstam, Balder och Klövern.

 • Stark efterfrågan efter retailytor i Skåne

  Croisette Efterfrågan efter handelslokaler är god i Skåne och de senaste månaderna har fastighetskonsulten Croisette hyrt ut flertalet större handelslokaler för kunders räkning.Bland annat har man hyrt ut en yta om 514 kvadratmeter i köpcentret Nova Lund på uppdrag av TH Real Estate.

 • Croisette hyr ut till Dollarstore

  Croisette Croisette hyr på uppdrag av Exter Fastigheter och Cavig Fastigheter ut drygt 3 000 kvadratmeter i Enköping till Dollarstore.

 • Midroc hyr ut Croisettes nya huvudkontor

  Croisette Midroc bygger ett tredje kontorshus inom World Trade Center i Malmö. Nu har man tecknat sitt första hyresavtal – med fastighetsrådgivaren Croisette som flyttar sitt huvudkontor dit.

 • Brinova köper för 135 miljoner i Kristianstad

  Croisette Sparbanken Skåne har sålt fem fastigheter i Kristianstads kommun till Brinova för 135 miljoner kronor. Fastigheterna inkvarterar bankens kontor i Kristianstad, Åhus och Tollarp och Sparbanken tecknar i samband med affären långa hyresavtal gällande fastigheterna.

 • Croisette växer i Stockholm

  Croisette Malmöbaserade rådgivningsfirman Croisette Real Estate Partners har rekryterat Alexander Palmqvist till sitt nybildade Stockholmskontor. Han kommer närmast från Retail & Properties.

 • Croisette rekryterar i Stockholm och Malmö

  Croisette Croisette Real Estate Partner har rekryterat tre nya medarbetare varav två kommer att vara baserade på bolagets Stockholmskontoret. Till Malmökontoret rekryterar man Josefin Vestlund som kommer närmast från en tjänst som fastighetsekonom på Bredablick

 • Trianon köper Entré i Malmö

  Croisette Malmöbaserade fastighetsbolaget Trianon har köpt det problemtyngda köpcentret Entré i östra Malmö från tyska Commerz Real i en mycket överraskande affär.

 • Malmöuppstickaren Croisette etablerar i Stockholm

  Croisette Det Malmöbaserade konsultbolaget Croisette kommer att öppna ett kontor i Stockholm och har rekryterat tre transaktionskonsulter från Colliers. På Stockholmskontoret avser man erbjuda samma tjänster som i Malmö, det vill säga transaktionsrådgivning, värdering och uthyrningsrådgivning.

 • Malmö först för Domino’s

  Croisette När amerikanska pizzakedjan Domino‘s nyligen öppnade sin första restaurang i Sverige satte man Europarekord för kedjan i antal beställningar på en dag. Restaurangen öppnades i köpcentret Mobilia i Malmö och man har flera på gång.

 • Världens största pizzakedja öppnar i Malmö

  Croisette Världens stora snabbmatskedjor gör nu Sverigeentré i knippen. Nyligen öppnade KFC sin första restaurang i Lockarp utanför Malmö och till hösten kommer Domino‘s Pizza, världens största pizzakedja, att slå upp portarna i Västra hamnen i Malmö.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived