Posts Tagged ‘Business Arena Malmö’

 • Marknad i gungning – eller?

  Business Arena Malmö Hur mycket gungar egentligen bostadsmarknaden just nu? Frågan diskuterades vidare under Business Arena Malmö på tisdagen.

 • Hur påverkas London av Brexit?

  Business Arena Malmö När det brittiska folket röstade för utträde ur EU och landets nya premiärminister Theresa May sedan valde att aktivera artikel 50 i Lissabon-fördraget, som gäller just utträde ur unionen, uppstod det viss oro för Londons framtid som världens viktigaste finansiella hub.

 • ”Be aldrig om ursäkt för att du inte uppfyller normen”

  Business Arena Malmö Carin Götblad konstaterar att en bakgrund som förskollärare och jurist är en oslagbar kombination när man ska vara polischef. Redan där anar man att hon inte är en person som väjer för utmaningar. En sak som hon eftersträvar mer än något annat i sitt ledarskap är mångfald.

 • ”Vi är mossiga och efterblivna i branschen”

  Business Arena Malmö Hyresförhandlingarna mellan allmännyttan och de privata fastighetsägarna går bättre – men det stora problemet för hyresgästerna är avsaknaden av social bostadspolitik.

 • “Om man har möss skaffar man en katt”

  Business Arena Malmö Trots att byggande ökar och Malmö har slagit sitt rekord för beviljade bygglov i år ökar antalet hemlösa i staden. Vad kan kommunen och fastighetsägare göra?

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived