Posts Tagged ‘Bostadspolitiska samtal’

 • Lööf: “Skattesystemet måste förändras”

  Bostadspolitiska samtal Under parollen ”mer mark och mer marknad” vill Alliansens mest framgångsrika parti just nu förändra bostadspolitiken. ”Bort med statliga byggsubventioner och sätt ned foten kring ett förändrat skattesystem” – tycker Centerpartiets ledare Annie Lööf.

 • Ola Johansson: Samtalen ledde inte någonstans

  Bostadspolitiska samtal Regeringen valde i de bostadspolitiska samtalen att basera sitt slutbud på dem som vill minst för att reformera bostadspolitiken. Min snabba analys av de bostadssamtal som vi i Alliansen i dagarna lämnat är att det är svårt, för att inte säga omöjligt att låta Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Hyresgästföreningen sätta nivån på en bred och blocköverskridande överenskommelse.

 • Branschens reaktioner på Alliansens avhopp

  Bostadspolitiska samtal Fastighetsnytt sammanfattar samhällsbyggnads- branschens reaktioner på Alliansens besked att man hoppar av de bostadspolitiska samtalen och regeringens nya bostadspolitiska paket.

 • Långt mellan partierna i bostadsfrågan

  Bostadspolitiska samtal De röd/gröna partierna står långt ifrån Allianspartierna i sin syn på hur bostadskrisen ska lösas. De förstnämnda tror främst på nybyggnation som lösning, medan de blå lutar mer åt ökad rörlighet.

 • Bostadspolitiska samtalen går trögt

  Bostadspolitiska samtal Regeringens bostadspolitiska samtal uppges gå trögt. Enligt Sveriges Radio Ekot är inget nytt möte inbokat, och inblandande gör bedömningen att man står så långt ifrån varandra ett det är svårt att nå en överenskommelse.

 • V startar kampanj mot marknadshyror

  Bostadspolitiska samtal Vänsterpartiet i Stockholm, med bostadsborgarrådet Ann-Margarethe Livh i spetsen, startade på tisdagen en kampanj mot marknadshyror. Livh menar att frågan är en ödesfråga för huvudstaden.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived