Posts Tagged ‘Bostadsbyggande’

 • Carlén: Bostadsfrågan het i Almedalen

  Bostadsbyggande Bostadsbyggandet, digitaliseringen och hållbarhet är tre återkommande teman i Almedalen i år. Alla stora aktörer inom fastighet och bygg är på plats, rapporterar Fastighetsnytts chefredaktör Anders Carlén.

 • Bostadsbyggandet minskar

  Bostadsbyggande Bostadsbyggandet i landet fortsätter att minska både i år och nästa år enligt en ny rapport från Boverket. Störst tillbakagång sker i Stockholm.

 • Byggandet spretar i Norden

  Bostadsbyggande Industrifakta spår i sin senaste konjunkturrapport en dyster framtid för byggbranschen i Norden. Samtliga länder, förutom Finland, väntas drabbas av en nedgång. 

 • Utredare: Risk att fel bostäder byggs

  Bostadsbyggande På tisdagen presenterades årets bostadssiffror på RUFS-konferensen, Regional utvecklingsplan för Stockholmsregionen. Målet är att bli Europas mest attraktiva storstadsregion 2050, men först måste Sverige hitta bostäder för alla.

 • Damberg: Ni driver svensk tillväxt

  Bostadsbyggande På onsdagen besökte närings- och innovationsminister Mikael Damberg (S) Upplands Väsby för att tala på Stadsbyggnadsdagen. “Det är ni som driver väldigt mycket av svensk tillväxt i dag”.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived