Posts Tagged ‘Ann-Sofie Hermansson’

 • Nästa steg för nya arenor i Göteborg

  Ann-Sofie Hermansson Kommunstyrelsen i Göteborg fattade på onsdagen beslut om att bygga nya arenor som kommer ersätta Scandinavium, Lisebergshallen och Valhalla sporthallar.

 • “Ojämlikhet föder social oro och kriminalitet”

  Ann-Sofie Hermansson Göteborg står inför en massiv expansion och regionens ödesfråga är att skapa en jämlik stad. ”De som har det sämst måste ändå ha det skapligt och där är vi inte ännu”, säger Ann-Sofie Hermansson (S), kommunstyrelsens ordförande.

 • Utredare dissar två miljarder kronor

  Ann-Sofie Hermansson Den färska utredningen om Göteborgs nya arenakomplex, som ska ersätta Scandinavium och Lisebergshallen, föreslår att kommunen ska tacka nej till byggbolagens miljarderbjudande och i stället låta skattebetalarna stå för kalaset. Nu återstår det att se vad kommunstyrelsen väljer att göra.

 • Geely: “Göteborg har kompetensen”

  Ann-Sofie Hermansson Stockholm, Göteborg eller Södertälje? Efter Geelys satsning på ett innovationscentrum i Göteborg är frågan vilken stad som får det nationella testcentret för elfordon.

 • ”Vi ska bygga ett nytt Halmstad”

  Ann-Sofie Hermansson Göteborg är motorn i den Västsvenska regionen. Hur ser man på de övriga kommunernas roll? Hur går det med den nya arenan? Och hur ska den goa själen bevaras när luckorna i staden fylls igen? Fastighetsnytt träffar Ann-Sofie Hermansson (S), kommunstyrelsens ordförande i Göteborg.

 • Hon tar över efter Anneli Hulthén

  Ann-Sofie Hermansson Vid en extrakongress på måndagskvällen valdes Ann-Sofie Hermansson till ny gruppledare för kommunstyrelsen i Göteborg. Hon efterträder därmed Anneli Hulthén.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived