Posts Tagged ‘Anders Borg’

 • Här har Sehlhall köpt i Falun – ska bygga för äldre

  Anders Borg Sehlhall Fastigheter har köpt 18 000 kvadratmeter byggklar mark i Falun för att bygga vårdboende med 60 platser, trygghetsbostäder och ett gruppboende.

 • Sehlhall köper mark för äldreboende och förskola

  Anders Borg Fastighetsnytt har en tidig skiss på hur projektet i Upplands-Väsby kan komma att se ut.

 • Anders Borg i lång intervju om nya bolaget

  Anders Borg “Det finns väldigt stor efterfrågan inom det här området”, säger Anders Borg i det senaste avsnittet av Fastighetsnytt Podcast.

 • Tungviktare bakom ny samhällsfastighetssatsning

  Anders Borg Sehlhall Fastigheter, ett nybildat fastighetsbolag under ledning av vd:n och medgrundaren Dan T. Sehlberg samt styrelseordföranden Anders Borg, satsar stort inom samhällsfastigheter eller social infrastruktur som man väljer att kalla det. Bakom bolaget står även ett gäng kända näringslivsprofiler med Carl-Henric Svanberg i spetsen.

 • Anders Borg: “Bygg i pyramidform”

  Anders Borg Sveriges tidigare finansminister Anders Borg uppmanar branschen att stärka sin finansiella stabilitet inför turbulenta tider och omdefiniera sin syn på staden: “Om vi bryr oss om miljön så måste staden se ut som en pyramid, inte som en stekpanna”.

 • Stöd från oväntat håll

  Anders Borg Det har pratats mycket om ett skärpt amorteringskrav och Finansinspektionen, och i förlängningen regeringen, har fått tåla mycket kritik. Nu har man dock fått stöd från ett oväntat håll.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived