Posts Tagged ‘Allbright’

 • Fastighetsbranschen bäst på jämställdhet

  Allbright Fastighetsbranschen toppar listan på jämställda bolag för fjärde året i rad och närmar sig jämställdhet med 36 procent kvinnor i ledningsgrupperna. Det visar Allbrights senaste rapport.

 • Fastighetsbranschen toppar i jämställdhet

  Allbright Fastighetsbranschen är bäst vad gäller jämställdhet på börsen. Med 33 procent kvinnor i ledningsgrupperna och 41 procent i styrelserna toppar man listan i den årliga AllBrightrapporten.

 • Vd:ar utan vilja bromsar jämställdheten

  Allbright ”Det kommer han aldrig att klara av, inte en chans”, sa vd-Anders i ett panelsamtal apropå vd-Johans löfte om att uppnå en jämn könsfördelning i ledningen under det kommande året.

 • Fastighetsbolag utmanar i jämställdhet

  Allbright Fyra fastighetsbolag har tecknat avtal med stiftelsen AllBright om att under året gå igenom ett program för att öka jämställdheten i bolagen. Förhoppningen är att sätta press på hela branschen.

 • Kungsleden börsens mest jämställda bolag

  Allbright Kungsleden har utsetts till vinnare av AllBrightpriset 2016, som tilldelas till börsens mest jämställda bolag.

 • Blir börsens första jämställda bransch

  Allbright Nu när vi börjar närma oss maj har majoriteten av börsbolagen lämnat in sina förslag till nya styrelser. Slår nomineringarna in kommer fastighetsbranschen att bli den första någonsin att nå regeringens mål om 40 procent kvinnor i styrelserna.

 • Ledningsgrupperna jämställda 2040

  Allbright På måndagen presenterade stiftelsen AllBright sin årliga rapport om jämställdhet i börsbolagens ledningsgrupper. Precis som förra året hamnar fastighetsbranschen i topp, och övergripande jämställdhet beräknas uppnås 2040. Det finns dock vissa orosmoln.

 • Fastighetsbranschen – bäst av de sämsta på jämställdhet

  Allbright De två senaste rapporterna från stiftelsen AllBright visar att fastighetsbranschen sticker ut på jämställdhetsfronten. Branschen är nämligen bäst på börsen när det gäller representation av kvinnor i både ledningsgrupper och styrelser. Betyder det att fastighetsbranschen kan luta sig tillbaka, eller finns det mer kvar att göra?

 • “Kvinnor öppnar upp för kvinnor”

  Allbright Efter årets stämmosäsong har det skett ett tydligt trendbrott vad gäller kvinnlig representation i de börsnoterade bolagens styrelser. Sedan förra året har andelen kvinnor i styrelserna stigit till 28 procent, vilket kan jämföras med att siffran mellan 2010 och 2013 låg oförändrad på 22 procent.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived