Posts Tagged ‘ADIA’

 • Se ADIA:s nya plan för Sturekvarteret

  ADIA Samrådet för nya Sturekvarteret i Stockholm är igång. Idag presenterade fastighetsägaren ADIA de omarbetade planerna via sina svenska kontakter. Se de nya illustrationerna här.

 • Rött ljus för rivningar vid Stureplan

  ADIA På onsdagen meddelade stadsbyggnadsborgarrådet Joakim Larsson (M) att det nya blågröna styret stoppar vissa rivningar vid Sturekvarteret. Fastighetsägaren ADIA godkänner det nya förslaget. 

 • “Sturekvarteret görs till valfråga”

  ADIA Stadsbyggnadsnämnden har skjutit upp beslutet om Sturekvarterets framtid två gånger de senaste veckorna med hänvisning till omfattande rivningar. Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet röstade på torsdagen igenom en återremiss av ombyggnadsärendet. 

 • Sturekvarteret ska renoveras för 5 miljarder

  ADIA Notan för omgörningen av kvarteren runt Stureplan beräknas landa på totalt 5 miljarder kronor, avslöjar ägaren, för Fastighetsnytt. Nästa steg i projektet blir att stadsbyggnadsnämnden ser över detaljplanen på torsdag.

 • Förslag klart för nya Sturekvarteret

  ADIA Abu Dhabi Investment Authority (ADIA) har presenterat det färdiga förslaget till ny detaljplan för Sturekvarteret. Freys huvudbyggnad bevaras och Marmorhallarna renoveras.

 • ADIA och Stureplansgruppen utvecklar hotellkoncept

  ADIA Abu Dhabi Investment Authority, ADIA, och Stureplansgruppen har inlett ett samarbete där Stureplansgruppen får i uppdrag att utveckla och driva det nya hotellet för Sturekvarteret.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived