• 19/3: Stark avslutning på 2017 – PEs VD berättar

  PUBLICERAD 2018-03-19 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2018-03-19 17:09
  Projektengagemang fortsätter sin tillväxtresa och avslutar 2017 med ökande omsättning och resultat. Jämfört med nettoomsättningen proforma för 2016 uppvisar koncernen en tillväxt, både i fjärde kvartalet såväl som på helåret. Det justerade rörelseresultatet ökar också jämfört med proformasiffrorna för 2016, både i det avslutande kvartalet och på helåret. Projektengagemang når det finansiella mål om en rörelsemarginal på åtta procent över en konjunkturcykel, både mätt över kvartalet och på helåret.
   
  Här ser du PEs VD och Koncernchef Per Hedebäck berätta om kvartalet tillsammans med Finansdirektör Peter Sandberg. 


  Här läser du rapporten i sin helhet: https://www.projektengagemang.se/ir/pressmeddelanden/fortsatt-tillvaxt-och-stark-avslutning-pa-2017

  Om Projektengagemang
  På PE jobbar över tusen arkitekter, ingenjörer, projektledare och specialister som identifierar möjligheter, tar fram visioner och hanterar utmaningar. Tillsammans skapar vi värde för våra kunder – och för samhället i stort. Vi finns på över 35 orter och levererar lösningar som fungerar här och nu och för kommande generationer. Vi skapar för livet. Läs mer på www.pe.se.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived