• Om oss

  PUBLICERAD 2012-01-13 AV fastighetsnytt
  UPPDATERAD: 2018-09-26 15:44

  Fastighetsnytt Förlags AB har funnits i över 20 år och är verksamma inom ett flertal områden för fastigheter och samhällsbyggnad. Bland annat ger vi ut en ledande branschtidning, arrangerar kongressen Business Arena och bedriver förlagsverksamhet. Sedan 2017 är Fastighetsnytt en del av Bonnier. Nedan kan du läsa mer om vilka vi är och vad vi gör.

   

  • Vi ger ut tidningen Fastighetsnytt – fastighetsbranschens ledande tidning – i en utgåva på sex nummer per år. Tidningen har funnits sedan 1994 och har utvecklats från att vara en renodlad facktidskrift till att bli en central kunskapsförmedlare i branschen.
  • Vi arrangerar årligen kongressen Business Arena, som är fastighetsbranschens ledande mötesplats, i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och under Almedalsveckan i Visby. Business Arena lockar årligen tusentals branschaktörer, såväl nationella som internationella
  • Genom vår tjänst fastighetsjobb.se publiceras och hittas lediga tjänster inom hela fastighets- och samhällsbyggnadssektorn.
  • Vi driver förlagsverksamhet och ger ut standardverket ”Fastighetsekonomisk analys och fastighetsrätt, Fastighetsnomenklatur”, som används i undervisningen vid landets mest framstående högskolor. För dig som söker fastighetsrelaterad litteratur erbjuder vi e-butiken  fastighetslitteratur.se
Bläddra bland tidigare utgavor i arkived