+
 • Charlotte Strömberg – Ny chef i Norden

  PUBLICERAD 2006-01-24 AV fastighetsnytt
  UPPDATERAD: 2006-01-24 00:00

  Charlotte Strömberg, har anställts som chef för Jones Lang LaSalles nordiska verksamhet med bas i Stockholm. Hennes roll kommer att vara att leda en erfaren ledningsgrupp och utveckla verksamheten med omkring 130 medarbetare. Verksamheten har en stark ställning i regionen.

  – Jones Lang LaSalle har steg för steg höjt sin kompetens och stärkt sin position i Sverige och rekryteringen av Charlotte är viktig för att vi ska nå våra högt ställda tillväxtmål, säger Alastair Hughes, koncernchef för Jones Lang LaSalles europeiska verksamhet. Charlotte besitter en viktig kombination av affärskunnande, rådgivningskompetens och förmågan att utveckla starka kundrelationer. Hon har levererat resultat i sin tidigare karriär och kommer att vara en stor tillgång för företaget.

  Charlotte kommer närmast från Carnegie Investment Bank där hon var chef för Investment Banking sedan 2003 och dessförinnan chef för aktiemarknadsrelaterade transaktioner sedan 1997. Charlotte har även lång erfarenhet som rådgivare på Alfred Berg / ABN Amro.

  – Det här är en spännande och utmanande möjlighet för mig, säger Charlotte Strömberg. Jag har tagit det här jobbet eftersom jag ser att Jones Lang LaSalle med sin marknadsledande kompetens om både den lokala och globala fastighetsmarknaden har stora förutsättningar att utveckla sina erbjudanden till kunderna och växa i Norden.

  Parimal Patel, tillförordnad vd för Jones Lang LaSalle i Norden, kommer att återvända till Jones Lang LaSalles engelska verksamhet och få en roll i ledningsgruppen.

  Kort om Charlotte Strömberg

  Född: 1959

  Utbildning: Handelshögskolan i Stockholm

  Anställningar: Carnegie Investment Bank (1997-2005), Alfred Berg / ABN Amro (1986-1997), Consensus Fondkommission (1985-1986), Robur (1984-1985) och Institutet för företagsledning, IFL (1983-1984).

  Familj: Gift, två barn

  www.joneslanglasalle.se

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived