+
 • Anders B Lundh – VD

  PUBLICERAD 2010-05-14 AV fastighetsnytt
  UPPDATERAD: 2010-05-14 00:00

  Civilekonom Anders B Lundh har utsetts till ny VD för Omniagruppen Real Estate Management AB. Han tillträder tjänsten den 1 september. Anders B Lundh kommer närmast från brittiska F&C REIT Asset Management där han som VD varit ansvarig för verksamheten i Norden sedan 2007. Tidigare har han arbetat bland annat som Director of Asset Management hos NCM Donaldsons och som Regionchef inom Atrium Fastigheter.

  ”Omniagruppen befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och det känns som en fantastisk möjlighet att nu få bli en del av företaget” säger Anders B Lundh. ”Jag uppfattar Omniagruppen och dess personal som professionella och kompetenta och jag är mycket ödmjuk inför uppgiften”.

  ”Med sin mångåriga erfarenhet från både fastighetsbranschen och detaljhandeln, har Anders en utmärkt bakgrund för jobbet som VD för bolaget” säger Moderbolagets VD Peter Östergren och fortsätter: ”Jag är mycket glad och stimulerad över att vi lyckats rekrytera Anders till uppdraget.”

  Källa: Pressmeddelande 2010-05-12

  1 kommentarer

  1. behzad saberi 2020-01-13

   Hej

   Jag försöka att Håkan Brolin kontakta mig det verkar att det finnas någon

   svara och det är väldigt viktigt och jag hyra ut lägenhet av er inte något annat

   Tack.

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

+
 • Anders B Lundh – VD

  PUBLICERAD 2008-11-19 AV fastighetsnytt
  UPPDATERAD: 2008-11-19 00:00

  Anders B Lundh blir VD för det nybildade F&C REIT Asset Management med ansvar för verksamheten i Norden och Baltikum. Han har tidigare varit VD för REIT Asset Management som nu slagits samman med F&Cs fastighetsrörelse. Anders B Lundh har tidigare varit Director of Asset Management på NCM Donaldsons och Centrumchef för Farsta Centrum.

  -Pressmeddelande 2008-11-15


  Fatal error: Cannot redeclare theme_comment_end() (previously declared in /home/sefastighetsnytt/public_html/wp-content/themes/project21112011/comments.php:42) in /home/sefastighetsnytt/public_html/wp-content/themes/project21112011/comments.php on line 42