• EQT kontrollerar 58 procent av Stendörren

  Bud på Stendörren EQT Real Estate kontrollerar 40,67 procent av aktierna och 58,14 procent av rösterna i Stendörren efter den förlängda acceptfristen, som inte kommer förlängas.

 • Länsförsäkringar flaggar upp i Stendörren

  Bud på Stendörren Länsförsäkringar Fondförvaltning ökar innehavet i Stendörren med 924 867 aktier. Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

 • EQT förlänger acceptfrist för Stendörren  

  Bud på Stendörren EQT Real Estate meddelar på tisdagen att man kontrollerar 40,7 procent av aktierna och 58,1 procent av rösterna i Stendörren och att acceptfristen förlängs ännu en gång.

 • Säljer Stendörren-aktier långt under budnivån

  Bud på Stendörren Stendörrens huvudägare, Kvalitena, har den 3 december sålt 380 750 B-aktier i bolaget. En stor del av aktierna, 277 200 aktier sålde man till sin vd, och tillika styrelseordförande i Stendörren, Knut Pousette.

 • Stendörrens budkommitté nobbar EQT

  Bud på Stendörren Stendörrens oberoende budkommitté rekommenderar enhälligt aktieägarna att tacka nej till EQT Real Estates bud. Det skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

 • Länsförsäkringar ratar bud på Stendörren

  Bud på Stendörren Länsförsäkringar Fonder anser att EQT:s bud på Stendörren är för snålt och kommer därför inte acceptera detta.

 • “Hoppas EQT vill vara offensiva ägare”

  Bud på Stendörren “EQT är ett välrenommerat företag och de har gjort en bedömning av Stendörren som resulterat i att de vill lägga ett bud på bolaget. De har indikerat att de vill driva bolaget vidare,” säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren i samtal med Fastighetsnytt.

 • EQT lägger bud på Stendörren

  Bud på Stendörren Investmentjätten EQT har via sitt helägda dotterbolag Chicago Holding lagt ett offentligt uppköpsbud på börsnoterade Stendörren Fastigheter. Budet är ett kontantbud och ligger på 100,25 kronor per A- och B-aktie i Stendörren vilket innebär att Stendörren värderas till drygt 2,8 miljarder kronor.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived