+
Scandinavian XPO ska det stå på de nya skyltarna. Foto: Scandinavian XPO
 • Nu byter Eurostop namn till Scandinavian XPO

  PUBLICERAD 2020-01-07 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2020-01-08 08:56

  Skylten som minner om det gamla köpcentret vid E4 i Sigtuna har plockats ner. Det gamla köpcentret Eurostop öppnar i höst som helt nya eventarenan Scandinavian XPO.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Som Fastighetsnytt berättat tidigare bygger Arlandastad Holding ett ny stor mäss- och eventarena där köpcentret Eurostop i Sigtuna tidigare låg.

  Läs även: Här byggs nytt mötescenter vid Arlanda

  I veckan plockades de gamla Eurostop-skyltarna ner och ersätts med nya Scandinavian XPO-skyltar. I och med den symbolladdad handlingen går bygget in i en slutfas.

  – När Eurostop-skyltarna nu plockas ned från fastigheten går en gammal era i graven. Många förknippar idag fastigheten med det gamla Eurostop köpcentret, i och med både namnbyte och nedtagning av de gamla skyltarna ges möjlighet till framväxten av vår nya mötesdestination Scandinavian XPO – nu är nya tider och nya möjligheter, säger Dieter Sand, vd Arlandastad Holding, i en presskommentar.

  Läs även: Bygger tunnel under E4 för att locka fler till Arlandastaden

  Nya mässan Scandinavian XPO öppnar hösten 2020. Bakom storsatsningen står Per Taube och hans Arlandastad Holding AB.

  Den nya anläggningen öppnar i november 2020 och innehåller tre stora mässhallar, hotell och restauranger. Totalt kommer de nya lokalerna att kunna rymma 8 500 gäster.

  I samband med att de nya skyltarna sätts upp byter hotellet Quality Airport Hotel Arlanda namn till Quality Hotel Arlanda XPO.

  Andreas Jennische
  andreas.jennische@fastighetsnytt.se

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived