+
Linus Ericsson, vd på JLL, är nöjd över att återfå de tidigare medarbetarna. Foto: JLL
 • JLL rekryterar topptrio: “Tvingas ibland ta från en konkurrent”

  PUBLICERAD 2020-01-10 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2020-01-10 16:26

  Rådgivaren JLL:s trippla nytillskott har alla tidigare jobbat på konkurrenten Cushman & Wakefield. Nu ska de leda JLL:s arbete med att ta hem fler stora affärer med internationell koppling.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det är Thomas Persson, Daniel Anderbring och Sara Vesterlund som lämnar sina tidigare jobb för att börja arbete hos JLL.

  De två sistnämnda kommer närmast från konkurrenten Cushman & Wakefield och Thomas Persson har jobbat där tidigare. Han kommer närmast från rollen som chef för affärsgenerering på Magnolia bostad.

  Linus Ericsson, vd på JLL Sweden, är mycket nöjd med att ha fått in tre så rutinerade rådgivare i stallet på en och samma gång. Den nyrekryterade trion har dessutom arbetat tillsammans tidigare – på Cushman & Wakefield.

  – Jag tar gärna in personer som jag vet passar ihop med varandra och som delar min syn på det vi ska utveckla, säger Linus Ericsson till Fastighetsnytt.

  Stora portföljer

  Siktet står inställt på stora och komplexa affärer. Thomas Persson ska i sin nya roll som Head of Capital Markets Nordics leda större transaktioner på den svenska och nordiska marknaden.

  – Med den här rekryteringen växlar vi generellt upp vår kompetens när det gäller större portföljer, gärna med internationella och nordiska investerare, säger Linus Ericsson.

  Två av tre i din nya trio går över till er från konkurrenten Cushman & Wakefield – och alla har jobbat där förut. Hur känns det?

  – Ska man rekrytera i den här branschen tvingas man ibland ta någon från en konkurrent.

  Andreas Jennische
  andreas.jennische@fastighetsnytt.se 

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived